Vad du bör veta innan du reser till Thailand

Thailand har varit en populär destination plats för många turister, och av goda skäl, som landet är fullt av snyggt faktorer och nöjen. Muay Thai, en av de mest populära kampstilar i världen, en kampsport som fokuserar nära armbågen strejker och sparkar, är en native sport till detta land, som visar hur mycket Thailand kan ha resten av världen. Även resa till Thailand kan verka perfekt och kanske även spännande och spontan, finns det några faktorer du bör känna igen och lära, du inte respektlöshet eller förvirra alla kulturer eller platser när du går till Thailand.

 

Saker du bör veta om Thailand

 

Kultur – Thailand är en monarki med en uppsättning kung, och med detta faktum, finns det mycket en kulturchock för dem som inte används med de högsta myndigheterna som matchas med en Konungs dom. Med denna layout finns det vissa saker som är olika i Thailand, i motsats till andra länder som Amerika till exempel. Betting är tillåtet endast vissa dagar i veckan, dagar som förtydligas och tillämpas vid av kungen. Rader inte görs i Thailand, istället samlas medborgarna rutinmässigt i stora folksamlingar vänta deras tjänster eller fritidar. Kulturen blandar kraftigt religion med regeringen, ta er i akt om du snubblar religiösa ceremonier eller dyrkar, detta kan ses som respektlöst om du inte är klädd för sådana händelser. En senaste anmärkning, det ses som råa och barbariska att äta produkter med en gaffel, försök att använda skedar när du äter några av Thailands läckra livsmedel.

 

Människor-för det mesta, medborgarna i Thailand är väl respekterad och tillgjord, mycket att det kan verka konstigt om någon slumpmässigt talar till dig. Thailand är känt för att ha många generösa och hjälpa människor, ett faktum som är ytterligare ljöd om du faktiskt förstå och begripa det officiella språk som är thailändska. Även om medborgarna är oftast trevlig, som taxichaufförer ofta riktar för bluff fordringar, som de rutinmässigt bort områden som stängas att de kan tjäna mer provision.

 

Andra saker – Thailand är ett underbart land, men det finns faktorer beaktas innan du släpper tusentals dollarsto besöka den. Leta efter bra hotell, som de mer fattigare av platser i Thailands har kackerlackor och andra farliga och ohälsosamma förhållanden. Försök att förstå grunderna i thailändska språket, eftersom detta gör det lättare för dig att prata med medborgare i Thailand.

Leave a Reply