De bästa ställena för awesome städer och stränder

Thailand är ett av de bästa destinationerna för stränder och fantastiska städer. Stränderna är en stor attraktion för turister. Vädret här är måttlig och temperaturen är runt 25-30 grader och perfekt för alla turister. Den vita sanden stränderna locka resenärer för att spela olika strandsporter. Det kristallklara vattnen är en fantastisk upplevelse att simma med fiskar. Snorkling, vattenskoteråkning, Para segling är några av de mest kända vattensporter som tar plats Thailand stränder. Thailand har blivit traveller’s destination och erbjuder brett utbud av paket till överkomliga priser.

 

Chiang Mai är en stad belägen i norra Thailand och Sommarpalatset av kungen av Thailand är i denna stad tillsammans med andra små byar. De buddhistiska tempel i denna stad är en stor attraktion, som lyser som guld i himlen. Ayutthaya och Sukhotahi ligger i södra Thailand och inte bör missa några villkor. Dessa städer är ansedda som världsarv på grund av sina hundratals gamla buddhistiska tempel som underhålls vackert.

 

Bangkok city är Thailands huvudstad och är ansett som en stor turistdestination. Det är väl känt för sin gåtfulla nattliv och museer. Wat Pho är den största och äldsta templet i Bangkok. Detta tempel specialitet är liggande Buddha som är 46 meter lång. Phuket är också en bra stad att besöka. Även om det är mindre än Bangkok och mindre kommersialiseras också, har många berömda semesterorten öar för turister. Den berömda regelbundna moon festivalen gnistrande stränder, måste du besöka Ko Pha Ngan. Du kan resa till Thailand med yttersta lätthet. Varje typ av tjänst får du från den mest lyxiga till de mest prisvärda. Thailand tar hand om varje typ av resenär och det gör det en av de bästa resmål i världen.

Leave a Reply