Awesome semester platser att besöka i Japan

Japan är en av de berömda besöksdestinationer. Med sin fantastiska skönhet, lugna flod och frodiga gröna område lockar denna önation miljontals besökare från hela planeten varje år. Bortsett från sin naturliga skönhet, ger Japan också koppla av boende, massor av utomhusaktiviteter och historiska platser att besöka.
Eftersom det finns massor av kända platser att besöka i Japan, inklusive världsarvsplatser, museer, naturmonument, historiska platser och nationella geoparker, måste du planera din resa taktfullt för att njuta av alla platser. Några kända platser att besöka är listade nedan:
Himeji slott
Himeji slott kallas som White Heron Castle är ett bästa exempel på prototypiska japanska slott arkitektur. Slottet har ett nätverk av åttiotre byggnader inklusive grindar, korridorer, förrådshus och torn med senaste defensiva system från feodala perioden. Det är den mest visade slottet i Japan och en av de primära UNESCO världsarvsplatser i landet. När du besöker Japan, försök att bevittna skönheten i hans historiska slott som skildrar den feodala perioden och japanska slottet arkitektur systemet på ett extraordinärt sätt.
Nikko
Det är känd besökare plats som har ett antal populära tempel och helgedomar. När det utvecklades som en bergsort blev den mer känd bland besökarna. Eftersom staden är omgiven av charmiga skogar, fridfulla berg och vattendrag, ett stort antal besökare besöker Nikko som är placerad i bergen i Tochigi prefektur.
Berget Fuji
Mount Fuji anses som en av de heliga bergen är en berömd trekking plats för besökare. Under 2009 klättrade omkring 31.000 Mount Fuji. Den översta perioden att vandra upp Mount Fuji är från juli till augusti. Under vandringssäsongen är boende och andra faciliteter tillgängliga för att erbjuda en utmärkt vandringsupplevelse för besökare. Om du planerar att besöka Mount Fuji under högsäsong se till att reservera flygbiljetten för att avvisa onödig försening senare.
Matsumoto slott
Matsumoto slott också berömdt som galandeslott förläggas i staden av Matsumoto. Det är en av de berömda slottet i Japan tillsammans med Himeji och Kumamoto. Dess vattenfyllda vallgrav gör den speciell från andra slott. Den skildrar skönheten i traditionell japansk arkitektur på ett speciellt sätt. Det listas också som medborgarerikedom av Japan. Det är ett flatland slott som det är byggt på en slätt snarare än på en kulle.