Platser att besöka i USA

USA är världens största ekonomi. Det är också den starkaste arméstyrkan i dagens värld. Hur som helst, det är en av de mest charmiga länder också. Faktiskt, varje stat i Amerika erbjuder dig underbar skönhet och oändliga äventyr, men du kanske inte har tid att besöka alla de 50 staterna. I så fall behöver du en snabb guide till de bästa platserna du kan besöka. Här är den snabba guide som du behöver.
Nationalparken Grand Canyon
Du kan hitta denna park i Arizona, här, kommer du att se Grand Canyon, som är mer än 200 och sjuttio sju miles lång. Coloradofloden snidade ut denna fantastiska plats som tog miljontals år. Denna process fortsätter fortfarande. Sightseeing är inte bara aktivitet i denna nationalpark.
Det finns också vandring, kajakpaddling, cykling, backpacking och mule ridning. Bli en av de mer än 5 miljoner människor som besöker denna kanjon varje år.
Niagarafallens delstatspark
Du kan hitta denna park i delstaten NYC. Här kommer du att bevittna en av de mest fantastiska vattenfallen i hela världen. Dessa faller är höga som en 176 meter och så länge som 1000 meter. Niagarafallen är ett anmärkningsvärt skådespel av naturen anmärkningsvärd makt som du inte har råd att missa. Det är helt underbart.
Distriktet Washington
Det här är USA:s nationalhuvudstad. Du kan omöjligen besöka Amerika och misslyckas med att besöka dess huvudstad. Här kommer du att se Vita huset, den amerikanska kongressbyggnaden, Washington Monument och Arlington National Cemetery.
I verkligheten är antalet historiska platser och byggnader som du kan besöka på denna lilla plats nästan oändlig. Varje steg kommer att vara en rekreation av amerikansk historia. Du kommer att lära dig om misslyckanden, kamper och triumfer i denna märkliga nation här i detta lilla område.
The Mount Rushmore National Memorial
Människor kan massor av saker. Mount Rushmore är ett bevis på detta faktum. Det är här, i South Dakota Black Hills, som du hittar 4 nationella monument skulpterat på framsidan av ett enda berg. Dessa monument innehåller Thomas Jefferson, George Washington, Theodore Roosevelt och Abraham Lincoln.
Dessa presidentskildringar symboliserar usa:s utveckling och anda vid olika tidpunkter i historien. Du har inte råd att missa detta underverk av mänsklig kreativitet och teknik.