Bästa platserna att besöka i Kina

Kina är ett av de mest besökta länderna i världen. Utländska besökare som kommer från olika delar av världen kunde inte få nog av denna fantastiska och anmärkningsvärda plats. Det finns så mycket att se här. Bortsett från att vara ett starkt odlade land, det har också massor av söta landskap och många fler.
Om vi planerar att gå för ett besök i Kina, bör vi veta mer om de populära platserna här. De som är mycket bekanta med världens historia kan räkna alla de anmärkningsvärda underverk som Kina har. Följande är de platser som vi kan besöka i Kina:
Kinesiska muren
Detta är ett av Chinas varumärke. Det är hela planeten, och människor är oerhört mycket förvånad med den anmärkningsvärda arkitekturen av platsen, att veta att det är byggt 1000s år tillbaka. Det är Unescos världsarvsplats, och även en mycket berömd besöksplats i landet. Besökare vill aldrig missa chansen att besöka Great Wall när de anländer till landet.
Förbjudna staden
Detta har varit palatset i den sena kungen under Ming och Ching dynastierna. Platsen är känd som “Gu Gong ” på kinesiska. Det är känt som en av Kinas stolthet. Längs åren, främst under krigen, har imperiet ödelagts. Det har byggts om efter några år, och gjort det till en av de bästa arkitektoniska design. Vad vi ser nu i den förbjudna staden är faktiskt vad det verkar som 1000s år sedan. En hel del av landets historia kan ses i nämnda plats.
Himmelens tempel
Himlens tempel som är ett tempel byggdes samma år när den förbjudna staden byggdes. Det är ett av världsarvet. Det används nu för kinesiska evenemang och andra tillfällen. Men för det mesta används platsen som besöksplats för besökare.
Konfucius tempel
Konfucius tempel är en av de anmärkningsvärda platserna i Kina som finns i Peking. Det är en så stor yta på 22000 kvadratmeter. Det är också där den 700 år gamla cypress träd finns som sades ha befogenhet att skilja det bästa från det onda.
Dessa är bara några av de mest kända och bästa platserna i Kina. Känn dig fri att leta efter mer och se vad andra fantastiska platser vi kan se i denna underbara plats.