Saker att se när du reser till Japan

Det finns några platser i planeten som håller så mycket mystik för västerlänningar som gör Japan. Även med allt fokus som Japan har samlat på världsarenan under de senaste decennierna på grund av dess extremt starka ekonomiska framgångar, det finns mycket om detta land som fortfarande är okänt.
Om du planerar att resa till Japan för första gången-eller om du bor i Japan och bara vill komma ut och se landet på din nästa semester rast-ett bra ställe att börja din resa är med de olika attraktioner som Japan erbjuder.
Om du letar efter Japan reseinformation, bästa attraktionerna i Japan som du måste visa är följande:
Tokyo Tower
Tokyo Tower är en stor symbol för det moderna Japan, inklusive Japans ekonomiska framgångar. Faktiskt, tornet skapades i 1958 som en symbol för landets stigande ekonomiska framträdande i Asien och planeten. Tokyo tornet var modellerat på Eiffeltornet i Frankrike och är faktiskt 13 meter längre. Detta gör den till planetens högsta självbärande ståltorn.
Ueno Zoo
Om du älskar att gå till djurparker, är du säker på att älska Ueno Zoo. Detta är Japans äldsta och mest populära Zoo och har varit i drift sedan 1882. Idag, zoo hus väl över 400 arter av djur, vilket gör det till djurparken med det största utbudet av arter som helst i Japan. Besökare kan även rida Monorail placeras i parken, som förbinder de västra och östra delarna av djurparken.
Den Daibutsu (stora Buddha) på Nara
Buddhismen har varit en mäktig kraft i Japan i drygt 2 000 år. En av de mest framträdande enda fysiska symbolerna för den vördnad som många japanska har hållit för buddhismen under årens lopp har varit Daibutsu i Nara City. Nara är placerad nära Kyoto i västra Japan.
Daibutsu-statyn är placerad i Todaiji-templet. Och, det är verkligen något att skåda personligen. Vid femton hög och väger 250 ton, är det den största förgylld-bronsstaty i planeten.
Osaka Aquarium
Det är en av de största i världen. Detta akvarium är placerat i Minato Ward i Osaka, nära Osakabukten (i västra Japan). Du kan komma till Osaka från Tokya genom Shinkansen (Bullet Train), sedan ta lokala bussar eller tåg till akvariet. Osaka Aquarium specs sexton stridsvagnar, varav den största rymmer 5 400 kubikmeter vatten.