Bästa stränderna i världen för semester

Detta 2019 du bör inte missa möjligheten att veta några av de bästa stränderna i världen, som förutom att vara vacker erbjuder olika aktiviteter som du kan njuta med din partner på en semester eller med din familj och vänner.
De bästa stranden platser är nedan för att njuta på semestern:
1.-Grace Bay, Providenciales (Turks-och Caicosöarna)
Det är en vacker plats som består av 40 öar med koraller, som ligger i Atlanten sydost om Bahamas. Specifikt Providenciales Island, mer känd som “Provo “, hus Grace Bay Beach, som har lyxiga Resorts. På denna plats kan du också göra olika vattenaktiviteter såsom dykning.
2.-Baia do Sancho, Fernando de Noronha
Det är en strand i Brasilien som påverkar alla sina besökare, eftersom det är en plats som sticker ut för det kristallklara vattnet och utan vågor. Där kan du dyka och öva snorkling.
3.-Playa Paraiso, Cayo Largo (Kuba)
Den vita sanden och lugnet i havet är de egenskaper som gör detta ställe ett paradis. Dessutom är det en semi Virgin plats så att du kan leva med naturen 100%.
4.-anse Lanzio, Praslin (Seychellerna)
Det är den näst största ön i Seychellerna som är ett land beläget i Östafrika. Denna strand ligger i Indiska oceanen, nordost om Madagaskar och värdar korallrev och naturreservat; Du kan också vara nära exotiska djur.
5,0-Cayo de Agua, Lo Roques (Venezuela)
I Karibiska havet finns Cayo de Agua stranden, Los Roques, med öppet vatten, laguner och stränder som lämnar alla semesterfirare förvånad.
6,0-Flamenco Beach (Puerto Rico)
Denna strand är en av de destinationer som du inte kan missa om du besöker Puerto Rico, som ligger på ön Culebra; Det har drömmande landskap och kristallklart vatten.
7,0-ses Illetes, Fomentera (Spanien)
Denna plats ligger i Balearerna, mycket nära Ibiza, och det är en vacker strand med vit sand.
Du kan välja de stränder som ligger i närheten några hotell och du kan få fördelar om hotellvistelser som verkar mycket bekväm.