Fem saker du måste göra i Italien

Om du gör ditt flytta till Italien denna gång på semester, här är några saker som du inte bör missa göra.
Ät pizza i Neapel:
Neapel som är den vackraste regionen i detta land är också födelseplatsen för Pizza. Vad skulle vara så bra att njuta av en pizzabit från den plats den uppfanns? Margherita, marinara och calzones är några av de bästa produkterna man bör försöka minst en gång i Neapel.
Sola på Sardinien:
Den södra regionen i Italien är känd för sin fascinerande sol. Bland stränder är Costa Smeralda en Abode för de flesta exotiska stränder, inte bara i detta land utan också i hela världen. Stränderna är obefläckade och en idealisk plats att koppla av. En plats är ofta en hangoutplats för lokalbefolkningen så att det blir en bra chans för dig att binde med en lokal.
Resa tillbaka i tid på Pompeii:
Pompeii var nu en spökstad, en gång ett kommersiellt knutpunkt i detta land till 79 A.D när hela staden decimeras med vulkanen Vesuvius utbrott. Spara några ögonblick av din tid och fördjupa dig i den förlorade arkitekturen i världens största och välmående civilisation. Både Pompeii och Herculaneum är värda ett besök på din semesterplan.
Ät Gelato på daglig basis:
Att vandra längs gatorna som Florens, Rom och Neapel är lika vackra som en resa som tröttsam de är. Du förtjänar att behandla den bästa Gelato i världen, och du behöver inte oroa dig för fettinnehållet som i Italien, gelato bereds med mjölk och inte med grädde.
Tillbringa lite tid med “The Last Supper” i Milano:
Om du tänker gå över Milano, saknar du en livstid möjlighet att titta på några av Leonardo’s mästerverk som “The Last Supper”. Besöket är starkt reglerat och begränsat till endast 15 minuter men det är värt att vänta. Säkert så att du har detta på din semesterresa.