Stora turistmål på semester i Malaysia

Malaysias regering realiserade mycket tidigt att mycket av intäkter kan genereras för landet genom att bygga en turistinfrastruktur. Det finns många turistmål i Malaysia och mer än 25 miljoner turister besöker Malaysia varje år. Det är ett fantastiskt tropiskt land att besöka, eftersom det har en mångskiftande kultur, vackra moderna städer, ett mycket gott kök och många naturskidorter och sund turistinfrastruktur. Följande är några av de bästa turistmålen i Malaysia:
Bästa turistmål i Malaysia
• Kuala Lumpur eller KL som är huvudstaden i Malaysia får miljontals turister varje år och har många turistattraktioner som PETRONAS Twin Towers, Petaling Street, Menara KL Tower och Aquaria KLCC. Det finns många religiösa platser i staden som tempel och moskéer som visar upp kultur och arkitektur i regionen. KL har också stora köpcentra och gatukost.
• Melaka Historic City, Batu Caves, och de olika zooerna och naturreservat i landet är ett utmärkt val under en semester i Malaysia. Gunung Mulu National Park, Malaysia National Park och Baku National Park är några exempel där turister kan njuta av det naturliga landskapet i landet.
• Langkawi är en bra badort och en fantastisk plats att handla i Malaysia. Penang, Georgetown City, Kota Kinabalu, Malacca City, Putrajaya och Port Dickson är bra ställen att besöka i Malaysia.
• Det finns många vackra öar i Malaysia som turister kan besöka på semester. Detta inkluderar Langkawi Island, Pangkor Island, Redang Island, Tioman Island, Borneo Island, Penang Island och Perhentian Island.
• Genting Highlands Resort är en stor semesteranläggning nära Kuala Lumpur och har hotell, kasinon, köpcentra och nöjesparker vilket gör det till ett idealiskt resmål för turister i Malaysia.
Det finns mycket att se i Malaysia eftersom det är ett mycket turistvänligt och välkomnande land att besöka för alla slags semester för de flesta typer av turister.