Turistattraktioner och populära platser att besöka i Singapore

Singapore är känt som mode huvudstad i asiatiska länder. Det räknas som ett av de mest disciplinerade och välplanerade länderna. Med cirka 715 kvm land är Singapore en ö nation som ligger vid ekvatorialnätet.
Turistattraktioner
Singapore har visat sig vara en av de mest gillade turistorterna i Asien genom åren. Låt oss se vad Singapore erbjuder till sina turister.
Marina Bay
Mascot of Singapore Merlion, en halv sjöjungfru och halva lejon staty är bara inte någon vanlig, det är en vattenpouting staty som är en av de största attraktionerna i Singapore.
Du kan njuta av grönska tillsammans med komforten i en luftkonditionerad atmosfär. Du kan också bevittna det högsta konstgjorda vattenfallet i trädgårdarna vid bukten. Stora konstgjorda träd är också värda att titta på speciellt under natten eftersom de håller speciellt ljus och ljudspel varje kväll.
Singapore Flyer är det största observationshjulet i världen. Den maximala höjden täcker till 165 meter.
Kina Town
Majoriteten av Singapores befolkning är kinesisk. China Town visar den korrekta kinesiska kulturen. Buddha Tooth Replica-templet är en av huvudattraktionerna för turister i Kina Town. Det finns också andra hinduiska tempel. Den färgstarka marknaden är en av ett slag.
Clark Quay
Nattlivet kan vara väl erfarna i Clerk Quay. Denna plats är levande under natten belägen längs en back-water-ström, det är en favorit plats för nattliv älskare. Mat och dryck tillsammans med dans och musik är vad du kan förvänta dig här.

Orchard Road
Orchard Road är hem för höghus lyxiga byggnader. Turister från hela Asien och andra kontinenter reser hit för att ta hand om alla lyxmärken. Denna plats är känd för sin modekvotient. Du kan bara njuta av en promenad längs fruktträdgården som i sig är en glädje.
Singapore är ett shopparparadis och erbjuder några av de bästa och lyxiga märkena och hotellen från hela världen. Det finns många fler attraktioner som kan göra till listan som Santosa Island, Little India och Bugis.