Kommer till Phuket

Det finns många platser runt om i världen som du kan besöka på semester. Om du vill gå på en underbar strand och njut av solens heta strålar, bör du definitivt besöka ön Phuket.
För de av er som är obemannade, finns Phuket i Thailand i sydostasien. Det är direkt en av de mest populära turistorterna i världen. Varför ska du besöka denna plats?
Jo, för en, har du redan berättat att du är en fläkt av stränder. Då är Phuket ett bra alternativ för dig att besöka. Det finns underbara stenstränder som du kan besöka om du är ute efter en simtur. Den thailändska solen skiner ganska varmt, och du kommer att ha en bra tid på en av de många stränderna på Phuket.
Det finns också många alternativ för dig om du vill ha ett livligt stadsliv. Trots allt är Phuket en kraftfull turistort, och människor från hela världen besöker denna plats på årsbasis. Om du vill träffa nya människor från hela världen – försök att göra det på Phuket.
Det finns många restauranger, barer, kaféer, klubbar och många andra nöjesställen som du kan besöka på denna plats. Dessutom finns det Muay Thai träningsläger i världsklass. I själva verket tränade Georges St Pierre UTER tidigare vältervikt och mellanviktsmästare Muay Thai i ett träningsläger på Phuket så att han kunde förbereda sig för sina slagsmål. Om du någonsin varit fascinerad av kampsportens värld, lär du dig Muay Thai på Phuket, vilket är ett stort potentiellt val för dig.
Och du kommer också ha många andra saker som du kan göra på Phuket – trots allt kommer fantasin att vara din enda gräns när det gäller att uppleva ön. Vi hoppas att du kommer att hitta tid och pengar för att komma och besöka denna plats och att du kommer att ha en trevlig vistelse medan du är här. Många besökte denna plats tidigare – och en stor majoritet av dem var imponerad av vad Phuket har att erbjuda.

Upplev Malaysia

Att åka på semester i Malaysia är något som alla borde göra minst en gång under sin livstid. Detta är en underbar plats full av potential för turister, och det kommer inte som någon överraskning att många människor besöker landet på årsbasis. Så, vad är några saker du kan se fram emot under din vistelse i Malaysia?
Först och främst rekommenderar vi dig att gå och sola i Langkawi. Detta är en av öarna i Malaysia, och den är bebodd av mer än 60 000 personer. Detta är i själva verket ett av de mest populära smekmånadens destinationer runt om i världen. Du kommer att kunna göra alla sorters saker på olika nivåer av budget. Solen skiner starkt på den här ön, så att du bland annat kan sola. Om du vill få en solbränna, då finns det mycket sämre ställen som du kan gå till för detta ändamål.
Tunku Abdul Rahman National Park är din nästa uppsättning resmål som du bör besöka i Malaysia. Det här är en uppsättning 5 separata öar vi pratar om, och du kan besöka dem alla med en färja. Några av öarna lämnas praktiskt taget orörda, och några andra är livliga med aktivitet och människor. Du kan gå på vandringar på dessa öar, och du kommer mycket att tycka om vad de har att erbjuda.
Du kan också besöka staden Kota Bharu. Detta är en av de mer konservativa delarna i Malaysia, och det är därför många människor misslyckas med att besöka denna plats medan de är i landet. Men det här är ett misstag, eftersom det här är en kulturellt utvecklad stad, och du kommer att ha mycket att se när du är där. Det finns många moskéer och kungliga palats som kommer att fängsla din fantasi. Men du måste vara lite försiktig, eftersom klädkoden är lite strängare i den här staden än i resten av landet.
Så oavsett vad du väljer att göra, kommer du ha en rolig stund medan du besöker Malaysia. Ha en trevlig vistelse!

Att göra i Amsterdam

Att åka på semester till Europa kräver planering. När allt kommer omkring kan Europa mycket väl vara en av de minsta kontinenterna, men det är extremt tätt. Det är platsen för en stor del av mänsklighetens historia, så det finns många ställen du bör besöka och se.
Men om det finns ett ställe som vi rekommenderar att du besöker, oavsett vem du är, är det Amsterdams stad i Nederländerna. Det här är helt enkelt en av de vackraste städerna i hela världen – så det är ingen skada på att besöka den medan du är på och om över hela Europa.
Första saker först – vi kommer att nämna den beryktade Red-Light District of Amsterdam. Prostitution är laglig i Nederländerna, och RLD är en av de mest erkända platserna där man praktiskt taget kan fönstret handla för prostituerade. Självklart, om du inte är den typ av person som vill använda prostituerade tjänster – är det fortfarande ett ställe som kommer att pigga din nyfikenhet, eftersom de röda lamporna kommer att sparka upp din fantasi.
Som en motsats till detta är Amsterdam en av de mest kulturellt rika städerna i världen. Så kan du gå till det berömda Museumplein i Amsterdam, en plats där du kan kolla några av de största museerna i Europa. Vi rekommenderar dig att kolla in Van Gogh-museet, liksom Rijksmuseum. Och hela parkområdet på Museumplein i Amsterdam är ett utmärkt ställe att vara oavsett vem du är.
Då kan du ta en färja och checka in på NDSM – en plats där ungdomar samlas och håller bland annat evenemang med bland annat musik och graffiti. Självklart borde du nu veta att gräs är helt lagligt i Nederländerna – så är människor som tillfälligt röker marihuana på gatorna inte något du borde bli förvånad över när du är i Amsterdam.
Och det här är bara en liten del av alla de saker som du kommer att kunna se i den vackra staden Amsterdam. Ha det roligt att besöka denna underbara plats!