Besökande Vienna

Wien är huvudstad i det europeiska landet av Österrike, och det är en stad med rika kulturarv och historia. Det är också en mycket populär plats för turister från hela världen, och varje dag kommer du att se utlänningar som korsar staden. Så, om du vill åka till Wien på semester, vad kan du göra det?
Först och främst, om du är en vin kännare, då kan du kontrollera de vingårdar som ligger i närheten av staden. Det finns 7 kvadratkilometer av dem, och detta gör Vienna största vinproducerande huvudstad i något land i världen. Och Viennese vin är av exceptionell kvalitet – igen, om du råkar njuta av dricka lite vin med dina vänner eller på egen hand, du kommer definitivt att gilla det här.
Många blir förvånade när de hör att det finns också stränder som finns i Wien. Det är rätt, de ska hittas på stranden av floden Donau. Om du är en fläkt av stränder, kommer du att älska dessa platser. Det finns även särskilda områden för nudister – så det finns ett alternativ som du kan njuta av. Och det finns områden med stränder och pooler och restauranger och klubbar – en perfekt kombination för dig att ha tid av ditt liv.
Att se staden från ovan kan vara en livsförändrande upplevelse. Det är en sådan stor och vacker stad när man ser den från himlen kommer du att awe-drabbade. Och det bästa sättet för dig att göra detta är att hoppa på den så kallade Riesenrad eller pariserhjul. Det skapades Senastden artonhundratalet, och det står fortfarande till denna dag. Om du får på det, du kommer att kunna ha en magnifik utsikt över den vackra staden Wien – och detta kommer att erbjuda dig en minnesvärd syn.
Och det finns många andra saker som du kan göra för att ha kul när i Wien. Förvänta oss att skriva om dem alla, eftersom det kommer att ta flera böcker för oss att fullständigt uttömma ämnet. Så gå dit och ge ditt bästa för att ha tid av ditt liv!

Åka på en semester i Chicago

Har du någonsin tänkt att semester i Chicago, USA? Tja, om du har tänkt det, betyder det att du har insett att platsen har potential för turism. Men vad gör du en du där? Tja, vi är här för att berätta om dina bästa alternativ i besök i denna stora stad.
Den första dragningen som vi skulle vilja besöka är den så kallade Millennium Park. Det är en stor park, och det är inte konstigt att namnet parken är sådan. Det är väl känt för det faktum att det finns gratis konserter som anordnas ofta här om du är en fläkt av musik, du kommer definitivt gillar vad du hör. Dessutom finns det ett avsnitt i parken som är full av gatukonst, om du är en beundrare av konst du också kommer att gilla det du ser. Slutligen är det ett fantastiskt ställe att bara koppla i, med dina närmaste eller ens alla själv verkligen.
Om du fläkt konst, finns det en annan sak som du kan göra när du är i Chicago och det är för att besöka art institute of Chicago. Ingången till denna byggnad är ”bevakade” av två ikoniska brons lejon, och när du kommer in i byggnaden, du kommer att kunna titta inte mindre än 300 000 konstverk. Och konsten kommer från olika tidsperioder och kulturer du kan titta japansk konst eller antik grekisk konst kommer i form av skulpturer eller även modern konst. Det är en himmel för konstälskare bland er.
Wrigley Field är hemmaarena för Chicago Cubs. Men även om inte du är en sportfantast, kommer du fortfarande att kunna ha tid av ditt liv här. Du kan ta en rundtur av arenan, eller du kan ta något att äta en av läktarna. Hursomhelst, det är en riktigt kul plats att njuta av din tid i.
Och dessa är bara några av de mest kända och mest älskade attraktioner som staden Chicago har att erbjuda för turister från hela världen. Ha det så kul!

Du njuter av din vistelse i Filippinerna

Filippinerna är ett land i syd östra Asien, och den spänner över 7000 öar. Detta är en sak som gör platsen till sin natur fascinerande och naturen är kända för att vara lite grova här. Det finns cirka tjugo aktivvulkorna plats, och det finns vissa områden där det finns tyfoner och hårt väder.
Men om du tror att vad vi sa till ovan är en anledning för dig att aldrig besöka detta land är du väldigt fel! Filippinerna är en inbjudande plats där du kan ha skitkul oavsett vem du är.
Först av allt, rekommenderar vi dig att besöka Boracay. Detta är en mycket liten ö i Filippinerna, men det är en mycket populär turistort. Och främsta anledningen till detta är de vackra vita stränder som finns här. Det finns en populär 4 km sandstrand där det finns många olika restauranger och hotell som är redo att ta dig. Dessutom finns det alltid en fest ön det är säkert att du kommer att ha skitkul.
Oavsett om du är en religiös person eller inte, har du fortfarande att besöka den härliga San Agustin Church i huvudstaden Manila. Detta är en imponerande byggnad som byggdes under det spanska koloniala styret, och det har stått sig genom tiderna. Det berättas att de första två kyrkor som spanjorerna har byggt under vistelsen var gjorda av trä, och båda har bränt i bränder. gjorde de den tredje kyrkan, de San Agustin Church, av sten. Och som sådan, det har stått emot tidens tand och den har överlevt flera svåra jordbävningar. Hursomhelst, det är en vacker plats och det kommer att lämna dig med förlust för ord.
Och om du vill titta naturen oblyga, måste man se en av de återstående aktiva vulkan, kallas Mayon Volcano, som finns ön Luzon. Det är en perfekt symmetriska vulkan, i form av en kon, och det är en skönhet att skåda. Inte för att säga att det inte är farligt finns det täta evakueringar av omgivande byar och städer på grund av immanent aktivering av vulkanen. Men Hursomhelst, det är en skönhet som måste ses.
Filippinerna har mycket mer att erbjuda och vi rekommenderar dig att besöka detta land snart som möjligt.

Indien – den ökända himlen på jorden

Indien är ett land med rik historia. Detta innebär att det är en plats där du kan ha tid av ditt liv om du väljer att åka dit semester. Eftersom de flesta människor som kommer att läsa denna artikel är västerlänningar, följer att de flesta av er inte har någonsin varit i Indien, och du måste undra vad finns för att se i detta land. Tja, kommer att denna artikel dela med dig ett par saker som du kan göra för att ha kul medan du är i Indien.
Första stoppet som du bör besöka, särskilt om du är hungrig, är det Gali Paranthe Wali, återfinns i Delhi. Detta är en gata full av restauranger och matställen ställen och här serveras några av de bästa original indiska mat som du kan hitta. Några av de platser där du kan äta är mer än hundra år gamla, och detta är en gata med tradition det är självklart att denna gata är full av människor från alla samhällsskikt praktiskt taget hela tiden.
De kulturella komplex av Akshardham är en plats där du måste till liksom. Du kommer att din kultur fix från denna plats ensam. Det är också återfinns i Delhi och hela strukturen tjänar till att berätta historien om hinduismen. Det är en magnifik struktur sett från utsidan… men vänta bara och se vad som finns insidan. I området i närheten finns det många olika vackert designade konstnärliga former som du kan njuta av att se där. Om du besöker denna plats vid solnedgången, kommer du kunna se en härlig syn som templet kommer att börja lysa upp, och allt detta kommer att bli ett förtjust minne för dig som du kan komma tillbaka till i framtiden.
Slutligen, om du är en beundrare av Bollywood produktion, du borde besöka Raj Mandir biograf i Jaipur. Detta är en av de mest kända och mest populära biograferna i hela Indien, och här får du förstklassig service medan du tittar på dina favoritfilmer.
Vi hoppas att du kommer att ha tid av ditt liv medan man reser i Indien.

Gå till Indonesien

Du vill resa någonstans, rätt? Vi klandrar dig inte de flesta människor vill inget mer än att bara en bil, båt eller flyg och bara någonstans där de inte har varit innan. Tja, om du verkligen vill besöka en ofta försummade destination som kan sluta ändra vem du är som person allt till bättre, föreslår vi att du reser till Indonesien.
Du har beslutat att fullfölja våra råd och du har gått till Indonesien. Så långt är allt bra. Men vad gör du när du är här? Frukta inte, eftersom det alltid kommer något nytt som kommer att hålla dig engagerad i detta vackra land. Och vi har några rekommendationer för dig.
Om du gillar surfing, till exempel, borde du till Kuta beach. Kuta beach och erbjuder en perfekt möjlighet för surfing nybörjare på grund av faktumet att vågorna här är relativt mild, och de erbjuder precis rätt mängd av utmaning för nybörjare. Det finns också kvalificerade lärare i konst och skicklighet av surfing, du kommer att lära sig att surfa är ett nöje.
Nästa, bör du besöka världen berömda Borobudur buddhistiska templet. Detta är en av de största, om inte det största buddhistiska templet i hela världen. Om du är en buddhistisk kommer du att kunna be och meditera här och förundras över den vackra arkitekturen platsen. Borobudur buddhistiska templet är ett UNESCO världsarv, du enkelt kan se från detta bara hur viktigt en struktur är det verkligen. Slutligen kommer du att kunna förundras över det vackra landskapet i området, vilket är imponerande i sig.
Slutligen rekommenderar vi dig att äta Padang livsmedel. Finsmakare bland er kommer att ta vänligen att detta faktum som indonesiska köket har verkligen något att erbjuda för alla. Padang restaurangerna är lätt skiljas tornen i plattor som är tillgängliga för besökare och besökarna betalar endast för de plattor som de rör. Denna mat serveras traditionellt sätt över hela Indonesien ge det en chans, vi vet att du kommer att gilla den.
Och det finns mycket mer att du kan uppleva när du är i Indonesien men låt oss inte hålla dig längre från det. dit och njut!