Världen är en bok så hålla resa till Edinburgh

Världen är en bok och som inte reser, Läs bara sida ” citerade Saint Augustine verkligen. Särskilt om en kille inte åtnjuter det unika paradiset eller bredvid staden. ” Hej gott folk, gå vidare mot ” Aten i norr (när det hette)” i kommande semester.
Edinburgh ligger i sydöstra Skottland med sitt centrum nära den södra stranden av Firth of Forth, en arm av Nordsjön. Denna stad har sitt ursprung i c.8500 BC.
Fast det var fascinerad stad för turister från början, har fått de flesta av populariteten som ett attraktivt centrum i Scotland i 1800talet. Den klassiska gamla medeltidsstaden var georgianska new town unified och benämn en Unescos världsarv 1995. Sedan dess har det blivit en unik fascinerande arkitektur displayen. Idag är det ett viktigt centrum för finans, lag, turism, utbildning, kulturella angelägenheter.
Här är några missas attraktiva historiska besökande ställen
CANONGATE KIRK
1688 beordrade kungen James VII i Skottland (också James II av England) för att konstruera detta monument och det färdigställdes 1691 med en holländsk stil.
ST. MARY’S CATHEDRAL
Det är den största kyrkliga katedralen, en slående byggnad, designad av George Gilbert Scott 1879.
INCHCOLM ISLAND
Några miles öster om Forth Rail Bridge, grundat av konungen David 1100talet.
PALACE I HOLYROOD HOUSE
Det är bygga i 1128 men tjänade som huvudsakliga bostad för kungar och drottningar av Skottland från 1400talet och framåt.
ST GILES CATHEDRAL
Sedan 800talet finns en kyrka i anslutning till den. Den byggdes i 1120 under John Knox.
SCOTT MONUMENT
Mest kända monument viktorianska Gothiaham konstruerat i 1844.It har respekterats i namn världen berömda författaren Sir Walter Scott.
Förutom de ovanstående monument många fler historiska platser som Greyfriors Kirkyard, The Georgeian House, Rosslyn Chapel, EdinBurgh Castle etc. är det.
VISSA ILLUSORISKA SEVÄRDHETER
PRINCESS STREET
Det är länge mest trafikerade gatan. Världens äldsta oberoende varuhuset är här.
DUDDINGSTON
Dold bakom Arthers säte hittar du den pittoreska, tidigare byn av Duddingston där viltreservat kan ses.
VATTEN AV LEITH WALK WAY
Populär cykling och promenader rutt.
CRAMOND
Mest framträdande stranden är ww2 befästningar. I det dimmiga vädret den stiger dramatiskt från dimman och vid lågvatten sökvägen sträcker sig hela vägen till ön.
Förutom ovanstående syn scener många gillar Holyrood Park, Royal Mile, The Meadows, Calton Hill, Victoria street, bibliotek, Zoo, konstgalleri osv livfulla kulturella fests, romantiska platser och mycket mer.

Gå till Schweiz

Det finns ett relativt litet land i Centraleuropa som går under namnet av Schweitz. Du kanske har hört om detta land som en bank himlen, liksom en neutral stat i många krig i förflutnan. Tja, visar det sig, kan du uppleva en hel del om du och kolla upp det själv. Schweiz är en känd turistort och det finns många turist hotspots inom detta land som du borde besöka.
En sådan plats är i Genève. Detta är en fantastisk plats för dig att semester, och det finns många orsaker till detta. Vi börjar med den vackra och imponerande tempel de Saint-Pierre. Denna historiska byggnad var den plats där John Calvin predikade sin predikningar om protestantismen till sina anhängare i den mellersta åldern. Men om du inte bryr dig alls om historia, kommer du säkert att beundra skönheten i denna byggnad. Du kommer även att kunna klättra upp i byggnaden och ta en hisnande titt i Genève från ovan. Det är en syn som du inte glömmer för en lång tid framöver, litaoss.
En av Genève mest kända sevärdheter är den kallade waterjet eller den Jet d’Eau. Detta är ett naturligt fenomen där en stor ström av vatten Blaster uppåt. Vattnet trycks genom ett tryck ca 500 liter per sekund, och med detta mycket makt, du är säker på att se en riktigt fascinerande syn. Det finns en hel del ställen där du kan sitta i närheten och titta underverket av den Jet d’Eau.
Slutligen, om du inte vill lämna alltför länge, hittar du det en fascinerande upplevelse att besöka de berömda Place du Bourg-de-fyrana. Detta är en av de äldsta torgen i staden, och som sådan har en egen atmosfärisk touch. Det är verkligen nära det tidigare nämnda tempel de Saint-Pierre. Du kommer att kunna njuta i de många kaféerna och restaurangerna i området, i en vacker atmosfär.
Och fortfarande finns det mycket fler anledningar att besöka Genève. Vi hoppas att se dig där.

Ha tid av ditt liv i Asien

Åka en semester är aldrig en lätt sak som populära media försöker göra det ut att vara. Du kommer att behöva planera i stor utsträckning vart du skall och hur du kommer dit. Du kommer att behöva ta tid från jobbet, och du kommer att behöva ha extra pengar ditt bankkonto särskilt om du tänker till en exotisk plats.
Men att åka en semester är en av de mest givande upplevelserna som du kan ta ut av livet, oavsett vem du är resor är en av de mest omhuldade och älskade av mänsklig verksamhet. , vart går du nästa? Vi föreslår att du kolla in Asien.
Naturligtvis, är inte denna kontinent särskilt känd som en turist hotspot när du jämför med andra ställen. Men detta betyder inte att Asien har ingenting att erbjuda. Tvärtom som rubriken antyder, kommer du att kunna ha tid av ditt liv när du är i Asien.
Och en av de bästa ställena att du kunde till enligt vår mening är i landet av Thailand. Särskilt ön Phuket. Det kommer du att kunna göra alla möjliga olika saker för att ha kul. Till exempel, du kanske inte har tänkt det, men du kan prova erfarenhet av dykning under vattnet. Litaoss, det finns inget riktigt gillar går under vattnet och se undervattensvärlden. Du kommer att kunna se det marina livet som består av växter och djur, och de flesta människor fascineras av denna erfarenhet. Vi vet att du blir alltför.
Dessutom finns det många andra saker som kommer att hålla ditt intresse. Du kommer att kunna njuta av det livliga nattlivet i Phuket, som det finns många restauranger, klubbar, barer och platser där du kan koppla av och njuta av dig själv oavsett vem du är. Du kommer att träffa nya människor från alla samhällsskikt, vilket är något som alla människor som reser vill göra. Trots allt kommer att detta expandera ditt sinne och din ta livet, gör du en komplett person som helhet.

Hongkong – i turist drömlandet

En av de hetaste nya turistmål är Hong Kong. Hongkong är en autonom provinsen i Kina, och det är en unik plats på den. Och detta är en av de främsta anledningarna varför du vill gå till Hong Kong på en semester, oavsett vem du är. Men bara för att vatten din aptit… vilka är några av de bästa saker som en turist skulle kunna göra på denna plats?
Vår första rekommendation för dig att göra när i Hong Kong är att gå på Victoria Peak. Detta är utan tvekan en av de mest kända och mest älskade turist hotspots av Hong Kong. Det är toppen av där du kommer att kunna visa hisnande sevärdheter av staden Hong Kong och det omgivande området. Oavsett vem du är, hittar du sevärdheterna vördnadsbjudande. Det finns en debatt om huruvida det är bättre att se Hong Kong från Victoria Peak under dagen eller natten. Vi antar att du kommer att behöva se sevärdheter både under dag och natt för att lösa debatten i ditt sinne.
Nu, vi har något speciellt för finsmakare bland er. Om du gillar mat, som de flesta människor gör, kommer då du vara glad att prova den Hong Kong delikatessen av dim sum. Dim sum när översatt betyder ”touch of the heart”, och medan det har ett gripande namn, det betyder bara att du kommer att kunna äta några dumplings tillsammans med andra traditionella livsmedel. Detta var på gång en morgon måltid, men numera du kunde äta det när som helst under dagen. Och dom är att det är helt utsökt – någon turist som kommer till Hong Kong ut att prova detta recept minst en gång för deras glädje.
Och det finns dussintals, om inte hundratals olika saker som du kommer att kunna göra i Hong Kong när du kommer dit. Det finns ett talesätt som är känd bland människor som har besökt både Hong Kong och New York city: ”en New York-minut är ett Hong Kong andra”. Detta innebär att livet här är verkligen snabbt tempo och att du blir förtjust över vad Hongkong har att erbjuda.

Vad göra när i Prag

Prag är huvudstaden i Tjeckien, ett land i Centraleuropa, och det är en stad av rikt kulturarv som sträcker sig över mer än tusen år. Som sådan, kommer du vara glad att veta att det finns hundratals olika saker att göra där och du kan uppskatta, upplyst och föryngrad många olika sätt. Denna lilla artikel kommer att belysa vad du kan göra om du går en semester i Prag.
Vårt första råd till dig skulle vara att och besök i Prags barnet Jesus. Detta är ett måste se oavsett om du är kristen eller av någon annan religion i världen, eller ens en ateist. Det inspirerar djupa känslor i de människor som bevittnar denna fantastiska syn. Det är en imponerande staty av Jesus Kristus som ett barn, och varje dag hundratals, om inte tusentals människor komma hit och betyga att Jesus Kristus samtidigt uttala en bön eller två.
Torget i gamla stan är också en plats som du måste besöka minst en gång när du är i Prag. Många stora städer i mänsklighetens historia har plundrat, plundrades och plundrade av invaderande styrkorna. Tja, har Prag lyckats förbli relativt välbehållna för generationer av människor. Detta innebär att denna stad har solade sig i en era av fred av välstånd under lång tid och allt i denna stad har att visa upp. Prag underbara arkitektur kan bevittnas bäst från denna gamla torget det finns också massor av restauranger där du kan smaka läckra tjeckiska rätter. Och när som helst kan du sitta och vila och titta på de olika gatumusikanter som pryder gator och torg Prags.
Slutligen, ett ord av försiktighet. Som är fallet med andra stora, stora städer, kan du lätt lurad även i Prag, särskilt om du inte är försiktig nog. Var extra försiktig när du ändrar valutor, eftersom det finns många bedragare som kommer att ge dig falska euro om du inte är försiktig. Var uppmärksam detta, och du kommer att ha tid av ditt liv i Prag, garanteras.