Topp 5 måste besöka platser i City of London

Att resa är en av de bästa upplevelserna i livet. Resor är som meditation, frid i sinnet & att utforska nya platser. Resor är nödvändigt om du vill leva ditt liv till fullo. Du ska utforska nya platser när du får möjlighet att göra detta. Det spelar ingen roll om du reser utomlands eller inom ditt land, så länge du utforskar nya platser & kulturer. Det finns en massa saker som du kan göra när du är på en ny destination, kan du utforska platser, historiska platser, utforska deras rätter, kultur eller bara shoppa, vem gillar inte att?
London har alltid varit en av de mest besökta platserna på jorden av turister, denna stad har en mojo egen, dess charmiga vintage stil eller dess världsarv, London är verkligen ett måste besöka plats för varje ivrig resenär. I det här inlägget vi prata om topp 5 sevärdheter i city of London, eller med andra ord, topp platser varje resenär måste besöka när de befinner sig i London.
(1) Buckingham palace & Big Ben
Vi kan utgå ifrån att när i London, om du inte har besökt dessa platser, du besöker skall anses vara ofullständig. Buckingham palace är där drottningen bor. Nästa till palatset, står den mäktiga Big Ben, vilket är ett klocktorn & bland de ikoniska byggnaderna i London.
(2) London Eye
En annan modern symboliska struktur i London, detta är ett pariserhjul som kallas, The London eye. Det har blivit en viktig del av Londons skyline. Det är 135 m lång och har en diameter på 120 meter. Du kan rida den medan du njuter av den vackra utsikten över staden.
(3) national historiemuseum
Om du gillar museer då denna plats är ett måste besöka. Detta är återigen en attraktion som drar en hel del turister & nyfikna människor. Bland annat innehåller det livet och jorden exemplar bestående av 80 miljoner artiklar inom botanik, entomologi, mineralogi, paleontologi och zoologi.
(4) London tower bridge
En annan ikon av London city, du måste ha sett detta Tower Bridge i oändlig filmer, shower eller bilder. Denna bro vilar över Themsen och är en kombination av klaffbro & hängbro. Du kan ta en promenad runt det eller ens posera för en bild.
(5) Madame Tussauds Museum
Det kallas ett Museum men i verkligheten är det ett roligt ställe, vad gör det annorlunda är att det är ett Museum för riktigt snygga vax-statyer. Detta Museum innehåller vax statyer av offentliga personer, kändisar från Hollywood, Bollywood eller andra filmindustrin, konstnärer & kända personligheter. Alla siffror är verkliga ut, du kan också utgöra med dem för en selfie.

Några bra ställen i Europa för att fira nyårsafton

Vill du resa till Europa och utforska charmen i den gamla kontinenten? Så ska du veta att varje säsong ger olika känslor och spänningar, men enligt många resenärer, det är något magiskt med Europa under semesterperioden eller en nyårsafton att vara mer exakt. Därför kommer vi att analysera några bra ställen i Europa där du kan fira nästa nyårsafton.
Till att börja med kan du resa till Tyskland eller kapital staden Berlin för att vara mer exakt. Brandenburger Tor är stället att vara när nyårsafton sparkar i eftersom tyskarna fira denna händelse på ett minnesvärt sätt. Mer än miljon människor finns det varje år och människor kan njuta av stativ med livsmedel och drycker och intressant musik. Naturligtvis finns det ett spektakulärt fyrverkeri i slutet.
Om du vill besöka Italien, kan du gå till Piazza del Popolo i Rom. De flesta italienarna vet nyårsafton som La Festa di San Silvestro och de firar denna händelse på ett traditionellt sätt. Torget som du bör besöka vanligtvis har klassisk musik och rock musik artister. Använd resten av natten för att gå på den berömda Via della Concilizione.
Nästa förslag kan låta extrema, men faktum är att Islands huvudstad staden, Reykjavik ser bäst på vintern. Det finns ingen central fest, men det finns massor av mindre fester på pubar och klubbar över hela staden. En sak är säker, om du åker dit, kan du njuta av massor av snö.
En av pärlorna i Centraleuropa – Prag i Tjeckien är ett annat bra val. Om du väljer att gå där, huvud till parken Letna, eftersom detta är den ort där fyrverkeriet börjar.
Slutligen kan du besöka Madeira i Spanien. Detta är en vacker gammal stad och hem till det största fyrverkeriet för nyårsafton enligt den Guinness rekordbok. Funchal amfiteatern med tusentals lampor ser spektakulära alltför.

Några saker du bör kontrollera i Italien

Italien är känt som landet av musik, konst, mode, vin, arkitektur, några av de bästa rätterna i världen, ett land fylld med sevärdheter och attraktioner. Så, det är ganska svårt att avgöra var att resa först när du kommer dit. Italien består av tjugo regioner och varje region är vacker på sitt eget unika sätt. Det intressanta är att 2/3 av UNESCO: s världen historiska och kulturella arv lista kan hittas i Italien. Eftersom de flesta människor inte har tid att resa och besöka alla platser i Italien åtminstone inte på en gång, kommer vi föreslå några måste-besök platser.
Den första är självfallet, Italiens huvudstad staden – Rom. Denna stad är känd för rika historia präglas av upp-och nedgångar och den plats där den minsta staten i världen är beläget (Vatikanen). Rom är ofta beskrivs som en stad av mode, elegans, glamour och vänliga människor. Kasta ett mynt i Fontana di Trevi och prova pasta i de lokala restaurangerna att känna Anden i denna stad.
För det andra, du kan också kontrollera Venedig, staden på norra stranden av Adriatiska havet. I stället för gator hittar du kanaler och strukturer som bygger på broar och plattformar. Detta är definitivt en av de mest unika städerna i Europa och i världen. Venedig är också den plats där en av de mest berömda filmfestivalerna i världen äger rum och du kan också kontrollera den årliga karnevalen. Staden är känd för produktion av glas, speglar och föremål tillverkade av silver, guld och läder.
Slutligen, Italien är hem till den största ön i Medelhavet – Sicilien. Denna ö har en mycket unik kultur och tradition mycket annorlunda från sakerna du kommer att se i fastlandet. Enligt många erfarna resenärer och historiker kombinerar Sicilien alla Medelhavet kulturer på ett ställe. Du kan hitta spår av antika grekiska, antika romerska, bysantinska, arabiska och spanska kultur samt vissa Norman element. Ön är fylld med naturliga skönheter och vackra stränder.