Måste se attraktioner under Malaysia resa för din semester och god tid

Malaysia är kulturellt rik nation, som är bekväma och moderna med en vänlig inställning mot turister checkar in deras nation från olika länder. I Malaysia upprätthålls ekologisk skönhet av landet orörda. För dessa människor, som vill göra en oändligt givande resa, kan resa till Malaysia, som det land comprise så många måste se attraktioner som kristallklart vatten på östkusten i Malaysia, nationens coolaste hill spot, the Cameron Highlands, världsomspännande högsta med utsikt över tvillingtornen och så vidare.
Med blandning påverkan av asiatisk och europeisk kultur finns det bästa naturliga sevärdheter, kulturella platser i Malaysia. Särskilt nedanför tre turist ställen är säker på att framkalla den himmelska känner på jorden.
Petronas Twin Towers
Det är i Kuala Lumpur, som står ut att vara en symbol för Malaysias kreativ stadsplanering briljans. De som besöker Kuala Lumpur för första gången, kommer säkert för att titta på detta högsta twin towers med en wow-faktor och kommer att höja sina ögonbryn med denna uppenbart symbol för västerländskt.
George Town
Det är i Penang, en av de mest besökta turistmålen i Malaysia. Det är en fascinerande blandning av västra och östra påverkas island lyckas clinch modernitet samtidigt hålla tag i dess koloniala traditionerna. George stadens landskap är välbevarad med heritage värde och oftast domineras av de kinesiska skyltfönster. En, som är angelägen i konstsamlingar, kan landa här för att få en bra lack.
Pulau Redang Island
Det är i Kuala Terengganu tillstånd, vilket är en orörd vacker ö. För dem som är natur kan älskare och vill tillbringa sin semester i en rik marin miljö definitivt kolla på detta berömda turistmål. Den hisnande landskap, orörda stränder, otroliga variant arter kustnära livsstil, outtömlig vatten pool och ännu mer kommer att vara en visuell njutning och healing för själen.

Den västra stranden Patong beach – The Pearl of Phuket Island

Patong är en strand och stad i västra delen av ön Phuket i Thailand. Den bästa perioden att besöka denna plats beror på vilken typ av aktivitet som du söker. Till exempel om du vill njuta av solen på den vackra stranden Patong beach är det förmodligen en klok idé att besöka Patong under den så kallade högsäsong som startar från November och varar fram till maj. Om du vill utforska det berömda nattlivet erbjuder denna plats då du bör komma under den så kallade lågsäsong som startar från maj och pågår fram till November. Detta är perioden av året när platsen är mindre trångt och priserna är lägre (även om priserna är allmänt mycket låg).
Patong beach är perfekt för sol och bad. Vad som är intressant är det faktum att om du bor på ett hotell som ligger nära denna strand du får tillgång till några andra vackra stränder som ligger nära Patong som Surin Beach och Kata Beach. Naturligtvis, du kan inte få det på foten men du kan alltid använda en tuk-tuk dit till ett relativt lågt pris. Kom ihåg att de stränder som vi har nämnt kan bli tråkigt efter ett tag och du kommer förmodligen att anställa en annan tuk-tuk till komma tillbaka på Patong beach. Patong är den plats där du hittar många restauranger, hotell, massageinstitut, nattklubbar, biografer, köpcentra etc. Att sitta under ett parasoll och en solstol kostar runt 150 bahts.
Många människor bo på Patong Beach för att smaka lite havet mat i några av de många vackra restaurangerna. Det finns några populära nattklubbar när du har avslutat din måltid-banan, Hollywood, förförelse, Tiger, Tai Pan och många andra klubbar. Några av dem är inriktade på äldre människor medan andra används uteslutande av yngre generationen.
Det finns många hotell i Patong och speciellt runt Patong beach vilket är logiskt eftersom tusentals människor besöker denna plats varje år. Om du letar efter de bästa alternativen Skriv bara “Hotel Patong” på några av de stora sökmotorerna så får du många resultat. Kontrollera att du gör lite forskning innan du väljer det perfekta hotellet för dig.

Platser inte att missa i Spanien

Spanien är ansedd som det näst största landet i Västeuropa och den mest bergiga efter Schweiz. Den lämpligaste tiden att resa till Spanien är våren som under den tiden som vädret är mest lämplig. Orterna är mest trångt under månaderna juli och augusti. Främst människor kommer att besöka Spanien för sol, sand och njutningslystnad. Dessutom besöker människor Spanien för stränder och nätter i klubben. Bortsett från stränderna finns det många extra mängd saker att göra, såsom klättring snöklädda toppar och dykning i de skyddade Medes-öarna.
Du kan besöka olika städer i Spanien som Madrid, Barcelona, Bilbao, Sevilla, Valencia, och många fler. Var och en av dessa städer har sin egen distinkta smak. Trots dessa mångfaldens, är dessa städer bundna med anmärkningsvärd historia och kulturella trender. Du kan också resa till Spanien för att se museer, gallerier och många mer sightseeing.
Klimatet i Spanien är varmare än Frankrike eller Italien på vintern; dock är kallare än vintrar i Delhi. När du reser till någon plats, ska du kolla väderprognosen för att veta om det vore lämpligt att resa under den tiden eller inte.
Generellt kommer att måltiden på ett litet café vara tillgängliga i snitt 4-6 euro per person. Dock skulle äter på en bra restaurang kosta dig från 20-25 euro per person. Kostnaden för boendet skulle bero på vilken typ av restaurang som du har valt och det skulle kosta 45-55 euro för en natt för ett dubbelrum.
Du hittar fantastiska vin i Spanien och skulle få chans att smaka prov vin och sherry. Några saker som du inte bör missa i Spanien är:
• Tjurfäktning
• Surfing
• Liggande på solen
• La Tomatina festival
• Kör med tjurar
Du bör vända ett turism-land att bättre planera din resa till Spanien.