Ching Mai nattlivet

Chiang Mai nattliv kan vara vad du vill att det ska vara, staden erbjuder ett brett tillämpningsområde för dricka och dansa alternativ men för det mesta levande musikscener har monopol. Riverside dricka är en populär tidigare tid där invånare och besökare bosätta sig vid floden Ping med en kyld dryck och några bra företag, medan livebandet underhålla med klassiska blues, jazz och rock låtar – ett kännetecken för alla Chiang Mai besök.
Vägen Nimmanheimin område har vuxit fram som ett populärt tillhåll med stadens yngre uppsättning, särskilt apan club där levande musik och god mat går hand i hand. Den muromgärdade staden finns det en mängd backpacker och hotell barer som tillgodoser en rad budgetar, från billiga och glada till eleganta boutiquehotell. Som med resten av Thailand finns det en hel hög koncentration av reggae barer där billig öl, kudde lastad golv och kylda ut beats göra för en avslappnad tillbaka kväll.
Riverside är en riktigt rolig området och det kommer inte att bränna ett hål i fickan. En billig natt tillbringade dricka, äta och dansa uppnås lätt. Det är vanligt i Thailand att köpa en flaska av en sprit och lämna den på bordet för kursen för kvällen, dela med vänner. Detta är mestadels beror på att det är mer ekonomiskt och även den kommunala aspekten av dricka och äta är en framstående idé i Sydostasien.
Så långt som att vara ett nattlivsområde Mae Pings banker är hem till Chiang Mais bästa levande musikscener med allt från jazz till klassisk rock’n tunes som spelas. Ihop av denna fantastiska atmosfär med den magnifika utsikten och du kan se varför Riverside är hem till Chiang Mais mest eftertraktade uteställen.
Det finns några bra ställen att gå till i Chiang Mais gamla stadsdel, undangömt ner sub sois finns pensionat spelar värd till backpacker set som är allmänt spel för en drink eller två. Det har en mer dämpad vibbar till det än säga Riverside eller Night Bazaar men ändå har potential för att möta människor, njuter av ett par drinkar och löftet om levande musik. Plym gamla stan finns det en del livliga pubar med biljardbord och stora TV skärmar visar sport matcher och udda Rasta bar där vibe är bokstavligen lade tillbaka med vadderade golv och billig öl.

Krabi – Thailands dyrbar pärla

Krabi är verkligen en dröm som destination. En stad full av kärlek, glada människor och fantastiska natur – berg, klippor, stränder, öar och mycket mer i närheten. Det finns hundratals anledningar varför du bör besöka Krabi om du reser till Thailand.
Krabi är så liten men den har så mycket att erbjuda. Till exempel är kusten och den långa Aon Nang stranden med perfekt utsikt över de närliggande små öarna helt fantastisk.
Denna stad ligger i sydvästra Thailand på Andaman havet. Den har otroligt vackra stränder med stora stenar ovanför dem att når 100 meter i höjd. Den samma stenar som finns på marken kan ses i vissa delar av havet också och de är lika imponerande. De mest populära stränderna här är Ao Nang och Railay. De båda har mer än 100 små öar inklusive den berömda Koh Lanta och Phi Phi Island. Njuter av livet och leva långsamt är den lokala filosofin här.
Ordet kärlek finns med dig hela tiden. Allt underordnas för att älska, så människor i kärlek inte kan välja en bättre plats att resa i Thailand.
Denna värdefulla pärla i Thailand erbjuder allt som behövs för en perfekt semester – underhållning, äventyr och en oförglömlig resa för en livstid och omgivande öppnar nya möjligheter för äventyr som Koh Samui, Koh Pang An, Ko Tao och många andra destinationer.
Det finns ett stort antal organiserade turer och turer till öarna kommer säkerligen att imponera på dig. Vi kommer alla ihåg filmen “The beach” med Leonardo Di Caprio och den vackra stranden. Tja ligger denna strand på ön Phi Phi bredvid Krabi. Det är ännu vackrare jämfört vad vi såg i filmen.
Shopping här är en annan aktivitet som är kul eftersom priserna är låga jämfört med vissa andra destinationer. Det finns massor av olika produkter från antiquities och lädervaror och slutar med kläder och silke.
Ett besök på den lokala marknaden under helgen är svårt att beskriva eftersom hela staden lever för dessa dagar.
Att göra i Krabi
Båtturer till öarna Poda, Chicken, Tup, Prananag…
Dykning, rock klättring, fiske, museer…
Bäst med Krabi
Ao Nang – en av bästa stränderna i Thailand och i världen också.
Tonsai beach – detta är ett verkligt paradis för backpackers och rock klättrare.
Om du någonsin besöker Thailand missa detta en av ett slag ställe!

Bästa smekmånad destinationer till resa i Asien

Om du ska gifta sig snart och vill spendera lite kvalitetstid med din partner under smekmånaden har här vi några av de bästa smekmånad destinationerna resa i Asien. Dessa är inte bara vackra men också ge dig gott om tid att handla något speciellt för din partner som dessa platser är också shopping hub med regionala och internationella artiklar.

 

Singapore: Det är ett fantastiskt resmål med många romantiska platser som är en blandning av natur och människans skapelse. Översta besök för smekmånad par är Singapore botaniska trädgårdar, The Marina Bay, Sungei Buloh Våtmark och The Little India.

 

Maldiverna: Detta är en vacker resmål för dem som vill tillbringa några härliga stunder i livet men har en begränsad budget. Med vackra platser och billigt hotell, här får du uppleva den naturliga skönheten samtidigt inte göra ett hål i fickan. Havet är kristallklart och om du älskar att simma, här kan du bada privat med din partner.

 

Malaysia: Här får du en blandning av indiska, Malaysiska och kinesiska kulturer. Med höga byggnader, vackra nattliv och shopping alternativ, kan du ha några härliga dagar spenderas här till överkomliga priser.

 

Thailand: Hur kan man glömma att lägga till Thailand i listan över topp smekmånad destinationer. Det har flera island, stränder och en fantastisk kultur som varje par bör undersöka. Här kan du tillbringa kvalitetstid med din partner när du spenderar tid stränderna eller roaming öarna.

 

Kashmir: Sedan starten, detta har varit den vackraste platsen i Indien för smekmånad par. Dess vackra sjöar, naturliga scenerier och hills lägga till den skönhet som är svårt att se någon annanstans i Asien. Attraktionerna i Kashmir där smekmånad par måste resa är Dal lake, Gulmarg Goldola, Indira Gandhi Tulip trädgård, Nishant trädgård, Betaab Valley, Pari Mahal och Mughal trädgård.

 

, detta är den bästa smekmånad destinationer till resa i Asien. När du ska gifta sig, hålla dessa ställen i din lista för bästa smekmånaden.

De bästa saker som du kan se och göra i Brasilien

Brasilien är ett tropiska och exotiska paradis som består av regnskog, kusten och öarna med vackra sandstränder och stora floder. Människor som reser till Brasilien borde veta att de kan njuta av i många olika aktiviteter som surfing, segling, dykning och fiske. Naturligtvis, de som älskar vandring och klättring inte kommer att bli besviken. Brasilien är ett land som är två gånger större än Europa. Tack vare den höga mängden naturresurser förutspår många experter att Brasilien kommer snart att bli en världsmakt.
brazil-3
Den inre delen av Brasilien ger tillgång till några fantastiska landskap, fantastiska raviner, vattenfall och orörd natur. De mest attraktiva destinationerna i denna del av Brasilien är Pantanal och Amazon. Dessa områden är rika på unika former av växter och djur. Karnevaler är en av de mest populära attraktionerna i detta land. De representerar traditionella festivaler med lång historia och de är ordnade 40 dagar före påsk. Karnevalen i Rio de Janeiro, Brasilien och Salvador är förmodligen de bästa.
Det finns många människor som undrar vilka ställen bör de besöka och vad ska de göra när de är i Brasilien. Det är därför vi har förberett en kort guide.
Först och främst måste du besöka Rio de Janeiro. Försök att besöka det under festivalen säsongen. Dessutom kan du också besöka Salvador, en stad känd för sina vackra stränder. Det finns många olika stränder passar för alla typer av besökare. Nästa, floden Amazon som är mer än 6.400 km lång är näst längsta floden i världen efter Nilen. Amazon döljer mer än 2500 olika sorters fisk och sanningen är att flora och fauna på detta område är fortfarande inte helt utforskade.
Många säger att Iguazu Falls ligger i Brasilien är en av de vackraste vattenfallen i världen. De är belägna i en mycket vacker nationalpark så har du chansen, du definitivt bör besöka denna plats. Vattenfallen ligger på gränsen till Argentina.
Slutligen, om du är i Brasilien bör du hitta en tid och besöka Sao Paolo, Pantanal, Olinda, Ouro Preto, Teatro Amazonas och Olinda centrerar också.

Bästa stränderna i Thailand med Crystal Clear vatten

Om du någonsin har varit i Thailand måste du veta det har flera stränder med färskvatten och cool miljö där du kan tillbringa hela dagen i solskenet. Eller, om detta kommer att vara ditt första besök här har vi listat några av de bästa stränderna i Thailand måste du besöka om du kommer här att spendera lite kvalitetstid.

 

Koppla av stränderna är främsta syssla med turister som besöker Thailand från runt om i världen. Medan högsta turister älskar att koppla av under solen, vill många engagera dem i strandsporter. För sådana människor är dessa kristallklara stränder de säkra områdena att spela flera olika typer av spel.

 

Patong Beach, Phuket: Det är en av de största stränderna i Thailand. Detta ligger i ön Phuket, den mest attraktiva stranden med ett brett kusten, varmt vatten och mjuk vit sand. Den har en vacker nattlivet också.

 

Maya Bay, Kho Phi Phi Ley: Den här stranden är omgiven av höga klippor och har en liten sträcka av sand. För de bästa scenerier, måste du besöka här.
Stranden i Hua Hin, Hua Hin: Det är en av de mest populära stränderna bland lokalbefolkningen och turister också. Det ligger över Siambukten. Den har en platt, stor sträcka som är det ett bra ställe att tillbringa kvalitetstid med familjen.

 

Kata Beach, Phuket: Det ligger i den södra Phuket och är en av de bästa stränderna för avkoppling. Det är från liv rörelse i den upptagna liv i Thailand. Här ser du palmer och vackra landskap. Vattnet här är varmt och bra för massor av skoj.

 

White Sand Beach, Koh Chang: Det ligger i den västsidan av ön. Den har många palm och kokospalmer mot sluttande kullar. Det är bäst för backpackers än en komplett familj strand.

 

Detta är de bästa stränderna i Thailand med Crystal Clear vatten. När du reser till Thailand måste du besöka dessa stränder.