Bästa 5 städerna av Europa till resa

Europa är världens en av de bästa platserna att besöka och njuta. Hit kommer folk för olika tillfällen som business, familjesemester, och smekmånaden, etc. Att vara en välsignad plats på jorden, har det så många platser där du kan tillbringa kvalitetssemester. Men, är här de bästa 5 städerna i Europa där alla måste resa i deras liv.
Staden 1 – Rom
Det är den främsta staden av Europa som lockar människor från hela världen. Om du är på Europaturné, bör det första plats att utforska. Från god europeisk mat, historiska monument, till pubar är allt ett mästerverk.
Staden 2-Paris
Paris är inte bara en vacker stad i Europa, men räknas som en av de vackraste städerna i världen. Några av de bästa platserna att besöka här inkluderar museer, monument och kyrkor. Bästa platser i Paris är Notre Dame katedralen Louvren, Eiffeltornet och Luxembourg-trädgårdarna.
Staden 3-London
Nästa vackra staden av Europa är London. Om du vill vara i London sedan vara redo att använt handfull pengar, eftersom det är en av de dyra städerna i världen. Du kan besöka British museum här om du vill veta mer om London. Andra platser att besöka är Tower of London, pubar och musikaliska nätter på west end.
Staden 4 – Florens
Enligt namn är denna stad vacker som en blomma. Här kan du njuta av fantastisk mat, envision arkitektoniska skönhet och museer. När du är här, klättra till toppen av Duomo också.
Staden 5-Amsterdam
En annan vacker stad i Europa som du måste besöka när du reser här, är Amsterdam. Staden är främst känd för sina kaféer där du kan uppleva en mängd kaffe. Red light district är också en attraktion i Amsterdam. Avsides från här, kan du åka på en cykeltur för att utforska staden, dess scenerier och museer.

Magisk plats kallas Thailand

Konungariket Thailand, en gång känd som Siam, ligger i sydöstra Asien. Thailand är ett land med rik historia och vad som gör detta land unika jämfört med andra länder i regionen är att de har utvecklat sin egen kultur oberoende av Europeiska nybyggare inflytande.
Turismen är en annan sak som gör detta land populära. En av anledningarna till varför turister väljer Thailand är att det finns många hög kvalitetshotell erbjuder sina tjänster till lägre priser jämfört med andra länder.
På 80-talet utvecklat denna del av världen en bild av platsen där du kan hitta bra hotell till billigt pris. Denna trend är också närvarande nuförtiden och det finns många hotell i Thailand som är regelbundet i 100 Topphotell i världen. Förutom välkända huvudstaden Bangkok, som har vuxit till en modern storstad, är turism expansion märkt i flera andra regioner i landet.
ben2016-07-10
Bangkok
Bangkok, modern och mycket fuktigt asiatiska metropolen, täcker en yta på cirka 560 km² och är känd för många turistattraktioner. Även om staden är relativt urbaniserat, kan du känna den traditionella thailändska kulturen i varje hörn av staden. Moderna skyskrapor, breda avenyer och nya overhead tåg kommer att imponera på alla. Bangkok är rikt med många olika sevärdheter från museer, helgedomar, konstgallerier och många historiska byggnader (för dem som är ivriga att lära sig något mer om thailändsk kultur) till otaliga barer, restauranger, klubbar, multi-language biografer.
Öarna
Phuket är den största ön i Thailand och en av de mest populära semestermålen i Asien. Det ligger i varma Andaman havet i Indiska oceanen. Vi har nämnt exklusiva hotell tidigare och Phuket är den plats där du kan hitta de flesta av dessa hotell. Hela ön är turistprägel och det är svårt att gå på gatorna utan att få ett erbjudande för båttur, bungyjump, rida på elefanter eller en resa till den lilla ön i Phang Nga där en James Bond film spelades in (även känd som James Bond island). En annan ön är Koh Phi Phi Don känd för sin långa vita sandstränder, förmodligen de vackraste som finns i hela Asien.
Den ön av Ko Phi Phi Leh kan besökas under en kort resa men du kan inte stanna där eftersom det är en marin nationalpark och skyddat område.
Det kommer att ta tid att upptäcka magin i Thailand så vi försäkra er om att när du besöker Thailand kommer du att besöka det igen!

Sevärdheter i Thailand som gör att du resa med glädje

Thailand är ett av de vackraste platserna jorden och turist destination ställen. När vi talar om ett populärt resmål i Sydostasien sedan toppositionen tas av Thailand, och det finns en orsak bakom detta också. Här hittar du vackra stränder som är markerade med blå flagg, vilket innebär att det kristallklara vattnet din attraktion. Här finns tät skog där utgifterna någon gång är alltid ett nöje. Och när vi talar om köket i Thailand, det finns många alternativ.

 

Bortsett från stränderna och mat, har det alltid varit en utmärkt attraktion för turister som älskar kulturella och historiska platser med stora historia att utforska. Hela året får Thailand miljontals turister från hela världen, vilket innebär att här kan du uppleva en mångfald av kultur men även efter än Thailand har behålla sin unika kultur och vänliga människor som älskar att hjälpa turister.

 

Om Thailand har flera platser att besöka, den första sak att göra när du reser här är typ ner var att besöka annars du kan slösa din dyrbara tid. Några av de bästa ställena är Erawan falls, som är i Erawan National Park i västra Thailand. Det är den främsta attraktionen här. En annan vacker plats är Ao Nang, som också kallas Ao Phra Nang eller prinsessan Bay, det är den mest populära stranden i Krabi.

 

Hua Hin Beach bör vara nästa i din lista över de bästa platserna att besöka. Detta är en ren strand med kristallklart vatten med blå flagg. Förutom detta, måste du besöka Khao Yai National Park, som ligger i Nakhon Ratchasima provinsen. Och om du vill komma runt historien om Thailand måste du utforska Sukhothai Historical Park, som ligger i hotellet är beläget i norra Thailand. Några andra vackra platser att besöka är Wat Arun, Chiang Mai Night Bazaar, Ko Lipe, Khao Sok National park, Ayuthaya historisk park och Mu Ko Chang nationalpark.