De berömda öarna i Thailand

Thailand är ett land som ligger i Sydostasien som har blivit en riktig magnet för turister under de senaste tjugo åren. Miljontals människor från hela världen reser till Thailand varje år för att besöka de vackra djungler och bergen i norr, den oförglömliga huvudstaden Bangkok och de fantastiska öarna söder om detta fantastiska land. Öarna i Thailand lockar definitivt de flesta av besökarna i Thailand. Det finns hundratals små och stora öar i Thailand och nästan alla av dem är lämpliga för prospektering. Den som söker en lista över vackra öar i Thailand kommer att behöva läsa sidor och sidor med information och därför har vi valt att presentera de tre vackraste öarna i detta land.

1. Phuket

 

Phuket är den största ön i Thailand och en separat provins. Det ligger i den västra delen av landet i Andamansjön och det är känt som ett resmål över hela världen. Du kan nå Phuket även med buss eftersom den är ansluten med en bro till fastlandet. Detta är platsen där du kan besöka en av de mest kända stränderna i världen-Patong beach. Karon beach och Kata beach är två andra riktigt vackra och populära stränder. Jungceylon är en modern underhållning och shopping center och de som vill se ett intressant skådespel bör gå till Fantasea Show.

2. Phi Phi

 

Phi Phi är faktiskt en ögrupp som består av 6 öar. Phi Phi Don och Phi Phi Lei är de mest kända. Den berömda James Bond och The Beach filmer sköts på vissa platser på dessa öar. Phi Phip öarna är mycket pittoreska öar som har naturliga skönheter, otroliga undervattensvärlden och spännande nattliv som kan hypnotisera besökarna.

3. Koh Samui

 

Koh Samui beskrivs ofta som en magisk ö eller tropiska paradis och det ligger i Gulf of Thailand. Denna ö är perfekt för människor som älskar stränder, klart vatten och frodig vegetation. Förutom de vackra stränderna, kan Koh Samui erbjuda många andra intressanta saker till sina besökare som många buddhistiska tempel, pittoreska byar, vattenfall och restauranger med både lokala och internationella rätter.

Vad du bör veta innan du reser till Thailand

Thailand har varit en populär destination plats för många turister, och av goda skäl, som landet är fullt av snyggt faktorer och nöjen. Muay Thai, en av de mest populära kampstilar i världen, en kampsport som fokuserar nära armbågen strejker och sparkar, är en native sport till detta land, som visar hur mycket Thailand kan ha resten av världen. Även resa till Thailand kan verka perfekt och kanske även spännande och spontan, finns det några faktorer du bör känna igen och lära, du inte respektlöshet eller förvirra alla kulturer eller platser när du går till Thailand.

 

Saker du bör veta om Thailand

 

Kultur – Thailand är en monarki med en uppsättning kung, och med detta faktum, finns det mycket en kulturchock för dem som inte används med de högsta myndigheterna som matchas med en Konungs dom. Med denna layout finns det vissa saker som är olika i Thailand, i motsats till andra länder som Amerika till exempel. Betting är tillåtet endast vissa dagar i veckan, dagar som förtydligas och tillämpas vid av kungen. Rader inte görs i Thailand, istället samlas medborgarna rutinmässigt i stora folksamlingar vänta deras tjänster eller fritidar. Kulturen blandar kraftigt religion med regeringen, ta er i akt om du snubblar religiösa ceremonier eller dyrkar, detta kan ses som respektlöst om du inte är klädd för sådana händelser. En senaste anmärkning, det ses som råa och barbariska att äta produkter med en gaffel, försök att använda skedar när du äter några av Thailands läckra livsmedel.

 

Människor-för det mesta, medborgarna i Thailand är väl respekterad och tillgjord, mycket att det kan verka konstigt om någon slumpmässigt talar till dig. Thailand är känt för att ha många generösa och hjälpa människor, ett faktum som är ytterligare ljöd om du faktiskt förstå och begripa det officiella språk som är thailändska. Även om medborgarna är oftast trevlig, som taxichaufförer ofta riktar för bluff fordringar, som de rutinmässigt bort områden som stängas att de kan tjäna mer provision.

 

Andra saker – Thailand är ett underbart land, men det finns faktorer beaktas innan du släpper tusentals dollarsto besöka den. Leta efter bra hotell, som de mer fattigare av platser i Thailands har kackerlackor och andra farliga och ohälsosamma förhållanden. Försök att förstå grunderna i thailändska språket, eftersom detta gör det lättare för dig att prata med medborgare i Thailand.

De bästa ställena för awesome städer och stränder

Thailand är ett av de bästa destinationerna för stränder och fantastiska städer. Stränderna är en stor attraktion för turister. Vädret här är måttlig och temperaturen är runt 25-30 grader och perfekt för alla turister. Den vita sanden stränderna locka resenärer för att spela olika strandsporter. Det kristallklara vattnen är en fantastisk upplevelse att simma med fiskar. Snorkling, vattenskoteråkning, Para segling är några av de mest kända vattensporter som tar plats Thailand stränder. Thailand har blivit traveller’s destination och erbjuder brett utbud av paket till överkomliga priser.

 

Chiang Mai är en stad belägen i norra Thailand och Sommarpalatset av kungen av Thailand är i denna stad tillsammans med andra små byar. De buddhistiska tempel i denna stad är en stor attraktion, som lyser som guld i himlen. Ayutthaya och Sukhotahi ligger i södra Thailand och inte bör missa några villkor. Dessa städer är ansedda som världsarv på grund av sina hundratals gamla buddhistiska tempel som underhålls vackert.

 

Bangkok city är Thailands huvudstad och är ansett som en stor turistdestination. Det är väl känt för sin gåtfulla nattliv och museer. Wat Pho är den största och äldsta templet i Bangkok. Detta tempel specialitet är liggande Buddha som är 46 meter lång. Phuket är också en bra stad att besöka. Även om det är mindre än Bangkok och mindre kommersialiseras också, har många berömda semesterorten öar för turister. Den berömda regelbundna moon festivalen gnistrande stränder, måste du besöka Ko Pha Ngan. Du kan resa till Thailand med yttersta lätthet. Varje typ av tjänst får du från den mest lyxiga till de mest prisvärda. Thailand tar hand om varje typ av resenär och det gör det en av de bästa resmål i världen.

Thailand – den bästa resmål

Thailand är ett fantastiskt resmål för planerar en semester. Detta land har många alternativ som gör att resenären upplever även morepleasurable.Millions resenärer besöker Thailand varje år. Det finns inget annat land som kan ersätta de rika kulturarv och kultur tillsammans med mångfalden och tradition thatThailand äger. Hisnande naturliga skönhet och gästfrihet skiljer den från andra resmål.

 

Vädret i Thailand är varmt och fuktigt. Februarimars är den perfekta tiden att besöka ThailandEftersom en kan besöka alla de vackra stränderna och ön i Thailand att njuta dem till kärnan. Men juli och November skulle inte vara ett bra alternativ för turister.Man bör alltid planera i förväg för att resa till Thailand eftersom det är ett fantastiskt resmål och är lätt att boka billiga erbjudanden när bokas i förväg.

 

Thailand är en turist land, kostar flygbiljetter alltid främst under januari och juli. Bokning i förväg kommer att se till att thetickets finns tillgängliga och till överkomliga priser. När beslutet tas gör inte steg tillbaka från att besöka de kustnära öar och regioner att utforska de skatter gömda speciellt för dig att ta reda.

 

Thailand har massor av landskap och skönheter som bör besökas utan att misslyckas. Men om du är ny till Thailand och vet inte många platser att besöka, du kan boka ett paket för dig som kommer att se till att du besöker bästa platser i Thailand. Dessa paket finns tillgängliga runt Thailand och även online. Du kan göra bokningar innan du kommer till Thailand, som willtake hand om alla detaljer som logi och ombordstigning inklusive mat och sightseeing. Sådana paket kommer i olika kategorier från de mest prisvärda till mest lyxmärkena. Det beror turister och budgeten när sådant paket.