Nyheter från Disneys “frysta” resa runt i världen

Vet du frysta? Film skapad av Disney har nu blivit en stor attraktion för turister från hela världen.

 

Norge följer ett flöde av besökare från hela världen på grund av Frystas popularitet. Det är en animerad film skapad av Disney. Norges fantastiska landskap inser att den resenärernas fantasi från runt om i världen som ärväg mot en drömdestination. Frysta har bevisats vara en box office hit och har bidragit till verklig känsla av underhållning att locka resenärer från hela världen.

 

Nyhetsrapporter tyderatt Norges fantastiska landskap och Frystas popularitet har lett till tusentals resenärer över hela världen att besöka Norge. Största trafiken ses runt fjorden regionen och Oslo Norge. Turister älskar dess norrsken, som är utställningsmonter i varje film och lockar turister i världen kraftigt. Därför följer denna trend finns många direktflyg ordnat. De direkta flygningarna börjar från Oslo. De direkta flygningarna börjar från Oslo och resa till flygplatsen som ligger närmast till Disney Land och Orlando och Florida.

 

Tour företag har också sina planer. Tour företag det gör arrangemang för att checken och gynna från Disneys popularitet med dess film frysta. De planerar att dra nytta av den kraftiga skapad av Disney. Å andra sidan, planerar Disney också turer för resenärer från hela världen. De planerar att ta omkring $5,000 per person och tar dem till platser som Geirangerfjord som är inspirerad från Arendelle som är deras film fantasi. Disney planerar också en kryssning resa stranden Norge år 2015. Vildmarken Travel som är en annan travel company planerar också att göra bäst av denna popularitet och engagera resenärer med levande landskap. Passageraren inflöden har fördubblats uttryckte företaget efter den animerade filmen.

Resa till de sju underverk i världen

En resenär kommer att vara den bästa personen att berätta om underverk av denna magnifika värld. Se världen som en stor enhet med hav, berg, städer och varje tänkbar komponent. Att slutföra resan runt denna vackra värld vara en dröm kommer sant bara några lyckliga sådana. Om du vill utforska denna skönhet och vet inte var du ska börja, kan du börja med de sju underverk i världen. Medan var och en av dem kommer att vara km från andra, kan besökte dem räcka som resan runt om i världen.

 

Resor till Mexiko för att besöka Maya tempel staden som en gång var ekonomiska och politiska basen av Maya civilisationen.
När du reser runt om i världen, du kan inte missa Brasilien. Resa till Rio de Janeiro se 38 meter höga statyn av Kristus Frälsaren med utsikt över hela Rio.
De sju underverk i världen är inte komplett utan Kina och dess muren. Detta monument byggdes för att blockera ut mongolerna under krigen tillbaka sedan.
Resor till Peru för att se staden moln högt uppe berget och kända som Machu Picchu.
Besök Petra (Jordan), en gång Nabataean empires capial under regeringstiden av kung Aretas IV.
Resor till Italiens Roman Coliseum, världsberömt sport stadium som värd den grymma och brutala spel och kämpar tillbaka i dagar.
Besöka Taj Mahal i Indien och bevittna underverk av kärlek, vit marmor slottet byggdes av Shah Jahan för att hedra hans älskade hustru.

 

Resa till dessa sju underverk i världen och du kommer att stöta olika kulturer och trosuppfattningar och kommer att se goda i varje av dem. En resplan till ännu några av de lista underverk i världen är helt värt tusen resor.

Att göra världen resa spännande

Är du redo för en världsturné resa med massor av spänning om de platser som du kommer att utforska? Det är riktigt coolt! , du kommer med vänner och familjemedlemmar via en resebyrå. Har jag rätt? Jag tror jag är rätt eftersom planeringen för en världsturné resa utan en resebyrå ser en hel del åtgärder göras samtidigt allt görs på rätt sätt. Start från böcker av flygningar för olika destinationer, lokala transporter till bokning, måste allt vara smidigare för bästa av bästa njutning utan att förlora ens en enda andra.

 

Här är några tips som gör din värld resa erfarenhet mer spännande. Medan du hade alla arrangemang, hjälper dessa tips dig påminna om du glömmer några viktiga saker som inkluderar en kamera med minst 16 megapixel och hög upplösning, en travel guide häfte med din egen, lokal valuta som du kan behöva, GPS aktiverat smartphone och översättning bok om du reser till destinationer som talar ett annat språk än vad du gör.

 

När du ska resa världsturné, blir det många platser och händelser som du vill fånga för att göra din semester minnesvärd för hela livet. Det kommer de stunder som du vill skjuta i din HDkamera för senare minne av dessa vackra dagar. , bär en kamera med dig att fånga alla de stunder du vill fånga. Varje kamera har en gräns lagring av data se till att genomföra ett extra minneskort att du hålla fånga ögonblick utan klarar lagringsutrymme.

 

Som du kommer till en ny, alltid komma ihåg namnet hotellet du kommer att bo i och hålla den feed i din mobiltelefon. Du bör bära en GPS sättet i stånd till rörlig telefonerna att om du har avvikit från gruppen, når du enkelt till hotellet. Och om du inte förstår och talar det lokala språket, som talas destinationen sedan guiden översättning kommer att hjälpa dig.