Populära sevärdheter att besöka i London

Det finns så många kända attraktioner i London som en besökare kan våga under sin semester till London. Att vara en bästa stad av sightseeing, lockar London besökare från hela landet och utomlands. Det rika kulturarvet, en bästa skatt av historisk bakgrund, arkitektoniska underverk och härliga destinationer gör London till en perfekt plats för en fantastisk familjesemester eller en romantisk tillflyktsort för ett par också.
Några av mina favorit besöks attraktioner i London:
Tornet i London
Tower of London är en annan plats som ingår i området för London sightseeing resor med hjälp av London pass. Tornet i London också båtar historisk betydelse som det hände den tidigare uppehållet för kung Henrik VII. Det är otroligt läge i närheten av St Pauls Cathedral och även den populära landmärke i London, London Tower Bridge.
St. Pauls katedral
En av Londons berömda platser som kan enkelt nås med London pass är St Pauls Cathedral. Denna katedral har ett anmärkningsvärt historiskt värde och är också en arkitektonisk underverk i London med en enorm skönhet.
Churchill ‘ s War Museum
De besökare som har fetisch för museer och mycket gamla konserveringsmedel kan besöka en annan bästa attraktion i London med hjälp av London pass, War Museum of Churchill.
Kensington Palace
Kensington Palace var en gång prinsessan Diana hem och fortsätter att vara en av attraktionerna i London som kan besökas med stöd av London pass.
Thames
Thames River är den bästa och mest fantastiska landmärke i London som besökarna är förvånad över den magnifika skönheten i Themsen som flyter rakt över staden. En gång kan du njuta av omgivningen genom att ta en båttur över den populära Themsen.
Big Ben
Big Ben är en av de mest ikoniska klockor i planeten och WHO: s igenkännbara CHIMES spec på TV-nyheter. Big Ben är en 4 faced klocka och är mer än 300 meter lång uppkallad efter Sir B Hall.
Kew Garden
Kew Garden är en annan plats i London som till stor del besöks av studenter i botanik och naturälskare. Denna botaniska trädgård har en uppsättning sällsynta växter.
Alla dessa platser av attraktioner i London kan bekvämt nås av besökarna med hjälp om London pass och se till att besökarna en trevlig turné och en bästa semester i London.

Topp 10 destinationer i Europa för familjesemestrar

Europa är känt för sina historiska platser och stora museer, men det finns också många monument och attraktioner som tilltalar familjen. Att välja din destination med omsorg är det säkraste sättet att en lyckad semester med dina barn. Fairy slott, skogar verkar rakt ut ur Tales bröderna Grimm, hemliga öar prasslande rop av vilda djur, eller stränder som bygger sandslott, kommer de oundvikligen att bli kär. Och det är utan att räkna de många andra skatter som kontinenten innehar…
Alla dessa platser och många fler är med i vårt urval av de 10 bästa europeiska destinationer för familjesemester.

 1. Kent, England, Storbritannien
 2. County Kerry, Irland
 3. Schwarzwald, Tyskland
 4. Budapest, Ungern
 5. Vorarlberg, Österrike
 6. Ålands skärgård, Finland
 7. Ibiza, Spanien
 8. Normandie, Frankrike
 9. Isle of Skomer och Marloes Sands, Wales, Storbritannien
 10. Bohinj, Slovenien
  Hur man hittar billiga flygbiljetter
  När du startar en sökning i en flyg jämförelse webbplats som Kayak, Skyscanner, Expedia, trivago eller Google flyg för Europa, märker du förmodligen att en betydande prisskillnad kan separera två liknande flygningar
  I detta avseende, flera flygbolag-till exempel Air Transat, Corsair och Air Canada-nu dividera sin ekonomiklass i flera kategorier, vars antal i allmänhet varierar mellan tre och fem. Beroende på vad du är villig att betala, kommer du att ha rätt. Till förmåner som ett eller två incheckat bagage, en måltid, möjligheten att reservera en plats som du väljer, prioriterad ombordstigning eller möjligheten att ändra din resväg.
  Dessutom, under vår simulering flygning bokning till Paris, var flygningen med Corsair i kategorin Eco Classic, som inkluderar bagage i lastrummet och måltid… men för den enda. För returflygningen klassificerades vi faktiskt i kategorin Eco Basic, som inte inkluderar incheckat bagage.

Bästa stränderna i världen för semester

Detta 2019 du bör inte missa möjligheten att veta några av de bästa stränderna i världen, som förutom att vara vacker erbjuder olika aktiviteter som du kan njuta med din partner på en semester eller med din familj och vänner.
De bästa stranden platser är nedan för att njuta på semestern:
1.-Grace Bay, Providenciales (Turks-och Caicosöarna)
Det är en vacker plats som består av 40 öar med koraller, som ligger i Atlanten sydost om Bahamas. Specifikt Providenciales Island, mer känd som “Provo “, hus Grace Bay Beach, som har lyxiga Resorts. På denna plats kan du också göra olika vattenaktiviteter såsom dykning.
2.-Baia do Sancho, Fernando de Noronha
Det är en strand i Brasilien som påverkar alla sina besökare, eftersom det är en plats som sticker ut för det kristallklara vattnet och utan vågor. Där kan du dyka och öva snorkling.
3.-Playa Paraiso, Cayo Largo (Kuba)
Den vita sanden och lugnet i havet är de egenskaper som gör detta ställe ett paradis. Dessutom är det en semi Virgin plats så att du kan leva med naturen 100%.
4.-anse Lanzio, Praslin (Seychellerna)
Det är den näst största ön i Seychellerna som är ett land beläget i Östafrika. Denna strand ligger i Indiska oceanen, nordost om Madagaskar och värdar korallrev och naturreservat; Du kan också vara nära exotiska djur.
5,0-Cayo de Agua, Lo Roques (Venezuela)
I Karibiska havet finns Cayo de Agua stranden, Los Roques, med öppet vatten, laguner och stränder som lämnar alla semesterfirare förvånad.
6,0-Flamenco Beach (Puerto Rico)
Denna strand är en av de destinationer som du inte kan missa om du besöker Puerto Rico, som ligger på ön Culebra; Det har drömmande landskap och kristallklart vatten.
7,0-ses Illetes, Fomentera (Spanien)
Denna plats ligger i Balearerna, mycket nära Ibiza, och det är en vacker strand med vit sand.
Du kan välja de stränder som ligger i närheten några hotell och du kan få fördelar om hotellvistelser som verkar mycket bekväm.

Topp 10 destinationer i Europa för familje semestrar

Europa är känt för sina historiska platser och stora museer, men det finns också många monument och attraktioner som tilltalar familjen. Att välja din destination med omsorg är det säkraste sättet att en lyckad semester med dina barn. Fairy slott, skogar verkar direkt ur sagor bröderna Grimm, hemliga öar prasslande skrik av vilda djur, eller stränder som gjorts för att bygga Sands lott, de kommer oundvikligen att bli kär. Och det är utan att räkna de många andra skatter som kontinenten innehar…
Alla dessa platser och många fler är med i vårt urval av de 10 europeiska destinationer för familje semestern.

 1. Kent, England, Storbritannien
 2. grevskapet Kerry, Irland
 3. Black Forest, Tyskland
 4. Budapest, Ungern
 5. Vorarlberg, Österrike
 6. Ålands skärgård, Finland
 7. Ibiza, Spanien
 8. Normandie, Frankrike
 9. Isle of Skomer och Marloes Sands, Wales, Storbritannien
 10. Bohinj, Slovenien
  Hur man hittar billiga flyg biljetter
  När du startar en sökning i en flyg jämförelse webbplats som kajak, Skyscanner, Expedia, trivago eller Google flyg för Europa, märker du förmodligen att en avsevärd pris skillnad kan skilja två liknande flygningar
  I detta avseende, flera flyg bolag-till exempel Air Transat, Corsair och Air Kanada-nu dividera sin ekonomi klass i flera kategorier, vars antal i allmänhet varierar mellan tre och fem. Beroende på vad du är villig att betala, kommer du att ha rätt. Till förmåner som ett eller två incheckat bagage, en mål tid, möjlighet att reservera en plats av ditt val, prioriterad ombordstigning eller möjligheten att ändra din resväg.
  Dessutom, under vår simulering flygning bokning till Paris, flygningen med Corsair var i kategorin Eco Classic, som inkluderar bagage i last rummet och mål tid… men för den enda. För retur flygningen klassificerades vi i kategorin Eco Basic, som inte inkluderar incheckat bagage.

Resa till Europa för första gången – Vad ska man se i varje stad?

Europa är ett paradis för flygbolag låg kostnad, med låg kostnad. Om du organiserar din resa med precisionen hos en mästerskapsmakare, kan du hoppa från land till land för mycket lite pengar,Att resa i Europa med tåg är ett av de bästa alternativen. Järnvägsnätverk är mycket omfattande och når nästan överallt. Beroende på land och kategori av tåget är det också ett ekonomiskt sätt att komma runt. Naturligtvis är de nya höghastighetslinjerna inte exakt billiga och i de flesta fall blir det billigare att resa med flyg över långa sträckor.Mer överkomligt än tåget är bussen, även om det också är långsammare och mer obekväma. Det finns ingen punkt att jämföra med brasilianska bussar, peruanska, argentinska … långdistans. De längsta resor i Europa brukar inte överstiga fem eller sex timmar – med mer ut ur landet – och bussarna är inte särskilt beredda att vila bekvämt. Ändå blir nätverket av medel- och långdistansbussar alltmer omfattande och bättre, förutom att de har mycket konkurrenskraftiga priser.Den bästa tiden att resa till Europa: Vilka är de bästa och de värsta datumen?Utöver det faktum att priserna är högre kan mättnaden av vissa turistorter i Europa under högsäsongen ta bort all charm. Den idylliska bilden som du såg i solnedgången i solnedgången på Giants Causeway kommer att omvandlas till en procession av människor som inte slutar prata och som smygar i alla dina bilder. För att inte tala om de långa köerna att köpa din entré till Akropolis eller klättra upp på tornet i Pisa eller Eiffeltornet.Tänk på att om din avsikt inte är att besöka stränderna är vår och höst bättre tider: mindre trängsel och mer behagliga temperaturer i allmänhet. Om du letar efter kulturturism kan vintern också vara din station: museer har uppvärmning och allt är billigare.