Du njuter av din vistelse i Filippinerna

Filippinerna är ett land i syd östra Asien, och den spänner över 7000 öar. Detta är en sak som gör platsen till sin natur fascinerande och naturen är kända för att vara lite grova här. Det finns cirka tjugo aktivvulkorna plats, och det finns vissa områden där det finns tyfoner och hårt väder.
Men om du tror att vad vi sa till ovan är en anledning för dig att aldrig besöka detta land är du väldigt fel! Filippinerna är en inbjudande plats där du kan ha skitkul oavsett vem du är.
Först av allt, rekommenderar vi dig att besöka Boracay. Detta är en mycket liten ö i Filippinerna, men det är en mycket populär turistort. Och främsta anledningen till detta är de vackra vita stränder som finns här. Det finns en populär 4 km sandstrand där det finns många olika restauranger och hotell som är redo att ta dig. Dessutom finns det alltid en fest ön det är säkert att du kommer att ha skitkul.
Oavsett om du är en religiös person eller inte, har du fortfarande att besöka den härliga San Agustin Church i huvudstaden Manila. Detta är en imponerande byggnad som byggdes under det spanska koloniala styret, och det har stått sig genom tiderna. Det berättas att de första två kyrkor som spanjorerna har byggt under vistelsen var gjorda av trä, och båda har bränt i bränder. gjorde de den tredje kyrkan, de San Agustin Church, av sten. Och som sådan, det har stått emot tidens tand och den har överlevt flera svåra jordbävningar. Hursomhelst, det är en vacker plats och det kommer att lämna dig med förlust för ord.
Och om du vill titta naturen oblyga, måste man se en av de återstående aktiva vulkan, kallas Mayon Volcano, som finns ön Luzon. Det är en perfekt symmetriska vulkan, i form av en kon, och det är en skönhet att skåda. Inte för att säga att det inte är farligt finns det täta evakueringar av omgivande byar och städer på grund av immanent aktivering av vulkanen. Men Hursomhelst, det är en skönhet som måste ses.
Filippinerna har mycket mer att erbjuda och vi rekommenderar dig att besöka detta land snart som möjligt.

Indien – den ökända himlen på jorden

Indien är ett land med rik historia. Detta innebär att det är en plats där du kan ha tid av ditt liv om du väljer att åka dit semester. Eftersom de flesta människor som kommer att läsa denna artikel är västerlänningar, följer att de flesta av er inte har någonsin varit i Indien, och du måste undra vad finns för att se i detta land. Tja, kommer att denna artikel dela med dig ett par saker som du kan göra för att ha kul medan du är i Indien.
Första stoppet som du bör besöka, särskilt om du är hungrig, är det Gali Paranthe Wali, återfinns i Delhi. Detta är en gata full av restauranger och matställen ställen och här serveras några av de bästa original indiska mat som du kan hitta. Några av de platser där du kan äta är mer än hundra år gamla, och detta är en gata med tradition det är självklart att denna gata är full av människor från alla samhällsskikt praktiskt taget hela tiden.
De kulturella komplex av Akshardham är en plats där du måste till liksom. Du kommer att din kultur fix från denna plats ensam. Det är också återfinns i Delhi och hela strukturen tjänar till att berätta historien om hinduismen. Det är en magnifik struktur sett från utsidan… men vänta bara och se vad som finns insidan. I området i närheten finns det många olika vackert designade konstnärliga former som du kan njuta av att se där. Om du besöker denna plats vid solnedgången, kommer du kunna se en härlig syn som templet kommer att börja lysa upp, och allt detta kommer att bli ett förtjust minne för dig som du kan komma tillbaka till i framtiden.
Slutligen, om du är en beundrare av Bollywood produktion, du borde besöka Raj Mandir biograf i Jaipur. Detta är en av de mest kända och mest populära biograferna i hela Indien, och här får du förstklassig service medan du tittar på dina favoritfilmer.
Vi hoppas att du kommer att ha tid av ditt liv medan man reser i Indien.

Gå till Indonesien

Du vill resa någonstans, rätt? Vi klandrar dig inte de flesta människor vill inget mer än att bara en bil, båt eller flyg och bara någonstans där de inte har varit innan. Tja, om du verkligen vill besöka en ofta försummade destination som kan sluta ändra vem du är som person allt till bättre, föreslår vi att du reser till Indonesien.
Du har beslutat att fullfölja våra råd och du har gått till Indonesien. Så långt är allt bra. Men vad gör du när du är här? Frukta inte, eftersom det alltid kommer något nytt som kommer att hålla dig engagerad i detta vackra land. Och vi har några rekommendationer för dig.
Om du gillar surfing, till exempel, borde du till Kuta beach. Kuta beach och erbjuder en perfekt möjlighet för surfing nybörjare på grund av faktumet att vågorna här är relativt mild, och de erbjuder precis rätt mängd av utmaning för nybörjare. Det finns också kvalificerade lärare i konst och skicklighet av surfing, du kommer att lära sig att surfa är ett nöje.
Nästa, bör du besöka världen berömda Borobudur buddhistiska templet. Detta är en av de största, om inte det största buddhistiska templet i hela världen. Om du är en buddhistisk kommer du att kunna be och meditera här och förundras över den vackra arkitekturen platsen. Borobudur buddhistiska templet är ett UNESCO världsarv, du enkelt kan se från detta bara hur viktigt en struktur är det verkligen. Slutligen kommer du att kunna förundras över det vackra landskapet i området, vilket är imponerande i sig.
Slutligen rekommenderar vi dig att äta Padang livsmedel. Finsmakare bland er kommer att ta vänligen att detta faktum som indonesiska köket har verkligen något att erbjuda för alla. Padang restaurangerna är lätt skiljas tornen i plattor som är tillgängliga för besökare och besökarna betalar endast för de plattor som de rör. Denna mat serveras traditionellt sätt över hela Indonesien ge det en chans, vi vet att du kommer att gilla den.
Och det finns mycket mer att du kan uppleva när du är i Indonesien men låt oss inte hålla dig längre från det. dit och njut!

Besök i Amsterdam

Amsterdam är en pärla, en stad i norra Europa. Det är huvudstad av landet av Nederländerna. I området i närheten finns det flera olika anledningar varför du vill en semester där.
Först av allt, är Amsterdam en underbar, vacker stad. Inga turister som någonsin klev sin fot det har förblivit likgiltiga. Den vackra arkitekturen, en hel del blommor, där du kan ta en båttur kanalerna, gatorna fulla av cykel ryttare går och om deras affär… det är verkligen ett bra ställe att besöka.
Naturligtvis, kanske du har hört att Amsterdam har dess egna dekadent delar. Lätta droger såsom ogräs är fullt lagligt här om du är myndig. Också, prostitution är lagligt också. I själva verket är Red Light District en av de mest ökända platser som turister dras till oavsett vem de är. Oavsett kommer om du är en purist hjärtat, eller om du är extremt liberala du fortfarande ha skitkul ökända Red Light District. Det finns prostituerade som sitter fönsterrutorna fönster, och du kan titta dem fritt. Bara vara noga med att inte ta bilder av dem, eftersom de inte tar vänligen att denna praxis, och du kan även slagen och din kamera eller mobiltelefon förstörs.
Annat än att kunde du till NDSM, en plats där unga konstnärer samlas ofta och de finslipa sina hantverk. Det finns fantastiskt graffitikonst plats, och du kommer ha skitkul om du åker dit med dina kompisar. Det finns också en strand i närheten, och om vädret är soligt och varmt, eftersom det är under sommaren, du kan sola stranden i Amsterdam, nära NDSM.
Slutligen är en sak som du kommer att kunna njuta i Amsterdam parkerna. Det finns många parker full av grönska runt staden. Det är ett bra sätt att koppla av att strosa genom en av dem de är vanligen fulla av människor, särskilt för helgerna.
Amsterdam är en underbar stad och vi råder dig att besöka den snart som möjligt.

Världen är en bok så hålla resa till Edinburgh

Världen är en bok och som inte reser, Läs bara sida ” citerade Saint Augustine verkligen. Särskilt om en kille inte åtnjuter det unika paradiset eller bredvid staden. ” Hej gott folk, gå vidare mot ” Aten i norr (när det hette)” i kommande semester.
Edinburgh ligger i sydöstra Skottland med sitt centrum nära den södra stranden av Firth of Forth, en arm av Nordsjön. Denna stad har sitt ursprung i c.8500 BC.
Fast det var fascinerad stad för turister från början, har fått de flesta av populariteten som ett attraktivt centrum i Scotland i 1800talet. Den klassiska gamla medeltidsstaden var georgianska new town unified och benämn en Unescos världsarv 1995. Sedan dess har det blivit en unik fascinerande arkitektur displayen. Idag är det ett viktigt centrum för finans, lag, turism, utbildning, kulturella angelägenheter.
Här är några missas attraktiva historiska besökande ställen
CANONGATE KIRK
1688 beordrade kungen James VII i Skottland (också James II av England) för att konstruera detta monument och det färdigställdes 1691 med en holländsk stil.
ST. MARY’S CATHEDRAL
Det är den största kyrkliga katedralen, en slående byggnad, designad av George Gilbert Scott 1879.
INCHCOLM ISLAND
Några miles öster om Forth Rail Bridge, grundat av konungen David 1100talet.
PALACE I HOLYROOD HOUSE
Det är bygga i 1128 men tjänade som huvudsakliga bostad för kungar och drottningar av Skottland från 1400talet och framåt.
ST GILES CATHEDRAL
Sedan 800talet finns en kyrka i anslutning till den. Den byggdes i 1120 under John Knox.
SCOTT MONUMENT
Mest kända monument viktorianska Gothiaham konstruerat i 1844.It har respekterats i namn världen berömda författaren Sir Walter Scott.
Förutom de ovanstående monument många fler historiska platser som Greyfriors Kirkyard, The Georgeian House, Rosslyn Chapel, EdinBurgh Castle etc. är det.
VISSA ILLUSORISKA SEVÄRDHETER
PRINCESS STREET
Det är länge mest trafikerade gatan. Världens äldsta oberoende varuhuset är här.
DUDDINGSTON
Dold bakom Arthers säte hittar du den pittoreska, tidigare byn av Duddingston där viltreservat kan ses.
VATTEN AV LEITH WALK WAY
Populär cykling och promenader rutt.
CRAMOND
Mest framträdande stranden är ww2 befästningar. I det dimmiga vädret den stiger dramatiskt från dimman och vid lågvatten sökvägen sträcker sig hela vägen till ön.
Förutom ovanstående syn scener många gillar Holyrood Park, Royal Mile, The Meadows, Calton Hill, Victoria street, bibliotek, Zoo, konstgalleri osv livfulla kulturella fests, romantiska platser och mycket mer.